Vacature Ruby droomfunctie beschikbaar bij innovatieve club!

Vacature Amstelveen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Ruby on Rails ontwikkelaar zal jij hier met je collega’s werken aan het uitbouwen van het bestaande platform en het creëren van nieuwe functionaliteiten. Hierbij zul je naast Ruby on Rails ook aan de slag gaan met AI en Machine Learning technologieën. Het is niet erg als je dit nog niet beheerst, als je graag wilt krijg je hier alle ruimte om mee te experimenteren. 
Je zal hier veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgen om te innoveren. Ze zien bij dit bedrijf hun werk echt als een ontdekkingstocht, als er ergens gewerkt kan worden met nieuwe technieken dan pakken ze deze kans direct met beide handen aan. 

lees meer

Functie-eisen – Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in de richting informatica;
– Je hebt relevante werkervaring op het gebied van Ruby on Rails;
– Je bent geïnteresseerd in AI en Machine Learning;
– Je hebt ervaring met Agile werken; 
– Jij bent een enthousiast en proactief persoon!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een jonge onderneming met passie voor software en innovatie! Vanuit een pand waar meerdere start-ups werken wordt er hier gebouwd aan een online platform waar consumenten terecht kunnen met vragen met betrekking tot hun geldzaken. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van chatbots maar ook met de nieuwste ‘Voice Recognition’ technologieën. Zo kun je binnenkort jouw vraag stellen via Google Assistant waarbij er door gebruik van AI en Machine Learning een zeer goed antwoord komt op jouw vraag, hierin zullen ze één van de voorlopers in Nederland zijn!Er werken hier zo’n 13 medewerkers hard aan het realiseren van het platform. De gemiddelde leeftijd is +/- 28 jaar en er heerst een echte start-up sfeer. Wees niet bang voor de risico’s van een start-up, de financiën van dit bedrijf zijn erg goed op orde en de verwachting is dat er binnen nu en twee jaar minimaal 3 maal zoveel medewerkers komen werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed, naast een hoog salaris ontvang je een gegarandeerde 13e maand, een heel erg goede pensioenvoorziening en uiteraard een telefoon en laptop van de zaak. Ook de nodige cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen worden verzorgd vanuit de werkgever.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amstelveen