Vacature A-Merk zoekt Front-end ontwikkelaar

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt als front-end ontwikkelaar te werken in een creatief team van front en back-end ontwikkelaars. De gemiddelde leeftijd van de mensen is laag echter het niveau is hoog en er is veel ruimte voor overleg met elkaar. 
Als ontwikkelaar krijg je alle ondersteuning om je werk goed uit te voeren en denk dan niet alleen aan een heel prettig kantoor om te werken echter ook voldoende ruimte om de nieuwe ontwikkelingen in je vak te volgen.
Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen dit bedrijf. We zoeken ervaren front-end ontwikkelaars die graag een stap vooruit willen gaan maken.

lees meer

Functie-eisen - HBO werk en denk niveau
- Communicatief in het Nederlands
- Ervaring met HTML, CSS, jQuery
- Minimaal voor 32 uur per week beschikbaar
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een A-merk webbureau in de regio Arnhem / Nijmegen zoeken we een gedreven front-end ontwikkelaar. Ze werken voor grote en bekende namen en regelen voor deze partijen niet alleen prachtige websites echter ook geavanceerde webshops. Binnen dit bedrijf kom je te werken voor aansprekende namen waar kwaliteit en vernieuwing belangrijk voor is. Omdat je voor grote en bekende namen gaat werken is het belangrijk dat je graag nieuwe technieken bij blijft leren. Onze klant loopt voor in de markt en het niveau is hoog. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De voorwaarden zijn hier erg goed. Naast een goed loon is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het niveau is hoog binnen dit bedrijf en er is veel ruimte voor jou om te groeien. Je komt te werken met gedreven en sympathieke collega's die graag kennis delen met elkaar. Binnen het kantoor zijn er allerlei elementen die jou helpen om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem