Vacature PHP developer gezocht met de ambitie om teamlead te worden!

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving De organisatie opereert in een sector waar duizenden mensen baat hebben bij de software die jij straks gaat ontwikkelen.

Je komt te werken met sympathieke collega ontwikkelaars die graag kennis met jou delen. Ze zullen jou helpen bij je ontwikkeling met als doel voor jou om uiteindelijk in een rol als PHP teamlead / leaddeveloper te komen.

Het is belangrijk dat je naast een goed stel hersens en mooie PHP ervaring ook een prettige persoon bent in de omgang.

Vanwege de goede locatie zijn ze goed te bereizen vanuit heel veel locaties rondom Utrecht.

lees meer

Functie-eisen - Je beschikt over HBO of WO niveau 
- Je bent communicatief vaardig 
- Je hebt ervaring met PHP en kunt Object georiënteerd (OO) werken
- Je hebt als PHP developer interesse in nieuwe en bestaande technologie
- Je bent fulltime / 40 uur per week beschikbaar
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij net klaar met je opleiding en ben je inmiddels misschien zelfs al een tijdje aan het werk als PHP developer en zoek je een geweldige uitdaging?Dan is dit voor jou een echte buitenkans! Voor mijn klant ben ik opzoek naar een slimme en gedreven PHP ontwikkelaar die zich onder de vleugels van mijn klant wil gaan ontwikkelen tot teamlead.Je start bij dit bedrijf in een rol als junior PHP ontwikkelaar en zult in de aankomende jaren geholpen worden om jezelf te ontwikkelen richting een lead functie.We zoeken iemand die heel veel passie heeft voor PHP ontwikkeling en graag met Symfony aan de slag wil gaan.Je bent iemand met veel ambitie en die nog in de fase van junior ontwikkelaar zit met een afgeronde HBO of WO opleiding.Bij dit bedrijf start je met een mooi doel aan de horizon, namelijk om uit te groeien naar teamleider van je eigen PHP ontwikkelteam.Deze goede werkgever is niet alleen qua werkzaamheden een prettige partij om voor te werken echter ook wat betreft de arbeidsvoorwaarden is het een uitstekende werkgever. De moedermaatschappij is actief in meer dan 50 landen en behoort tot een degelijke en hele gezonde speler in de markt.Ze zijn actief in een heel dynamische sector waar dagelijks veel partijen gebruik van maken. Je dient al wat PHP ervaring te hebben en ze werken hier met robuste en bewezen technologie. Het bedrijf is nog altijd sterk groeiende en je krijgt hier veel kansen en mogelijkheden om mee te groeien.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend! Naast de kans om hier te groeien in je functie krijg je een meer dan prima loon, vakantiegeld. Je kmt te werken sympathieke collega's ook zit er bij deze rol een jaarlijkse terugkerende vaste beloning in de vorm van een extra maandsalaris / 13e maand! Verder zijn overige zaken er goed geregeld zoals een uitstekend pensioen en een goede reiskosten regeling.

lees meer

PHP developer gezocht met de ambitie om teamlead te worden!
Score: 9.7
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht