Vacature Microsoft Systeembeheerder? Vind je plaats hier! - Bussum

in Bussum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Jij bent als systeembeheerder een actieve, enthousiaste, servicegerichte collega. Je bent in het bijzonder verantwoordelijk voor het installeren van hard- en software en het faciliteren van bijbehorende processen. Daarnaast houd je je bezig met het operationeel beheren van communicatiesystemen. En draag je zorg voor de continuïteit, kwaliteit en performance van onze dienstverlening.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers bij vragen, wensen, klachten en opmerkingen aangaande de ICT infrastructuur en neemt deel aan diverse projecten. Tevens lever je een bijdrage bij het installeren van speciale software en voert administratieve taken uit, zowel op kantoor als op locatie bij de klant (mogelijk heel Nederland).

lees meer

Functie-eisen - je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
- je bent in het bezit van een MCSA of MCSE certificaat;
- je bent Windows server en ITIL gecertificeerd;
- je hebt kennis van SQL 2008, 2012, 2014;
- Sophos UTM is een pré;
- goede communicatieve vaardigheden Nederlands en Engels;
- in het bezit van een rijbewijs.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Deze internationale organisatie bevat momenteel ruim 2000 medewerkers die werken in binnen en buitenland. Zo werk je samen met honderden collega’s, verdeeld over verschillende locaties in Nederland. Haar ervaring en geschoolde professionals staan borg voor kwaliteit bij het beheren van systemen en applicaties.Als medewerker ben je deel van een transparante en dynamische club van enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Continu wordt je aangemoedigd om je verantwoordelijkheid te nemen en nieuwe ideeën te bedenken ter verbetering van de huidige dienstverlening.Zie jij jezelf al deel van deze organisatie worden. Neem dan niet zoveel bedenktijd en reageer. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dit bedrijf heeft uitstekende voorwaarden.
Microsoft Systeembeheerder? Vind je plaats hier!
Score: 8.8
Stemmen: 11

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Bussum