user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fullstack .NET developer Data en Cloud oplossingen

Full-stack (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om landschappen in te kunnen richten is tegenwoordig veel goedwerkende en cloud gerichte software nodig! En met die software zal jij je bezig gaan houden als Senior Software .NET Developer! Software ontwikkelen, daar moet je van houden, maar ook veel in (gezellig) teamverband samenwerken is een belangrijk onderdeel van deze functie. Je ontwikkelt vaak samen met je collega's en je wordt betrokken bij alle facetten van het ontwikkelproces. Samen met de gebruikers en klanten stel je requirements op om ze vervolgens samen met je team te ontwikkelen en te implementeren in de grote software platforms.
De software werkt erg praktisch en wordt gebruikt door bijvoorbeeld projectleiders, bouw medewerkers en op de kantoren van verschillende gemeenten. Er wordt gewerkt met nieuwe software ontwikkel technieken zoals .NET Core, ASP.NET Core, Azure Cloud, WPF, CSS, HTML5, JS en bijbehorende relevante technieken.
Wij zoeken een ervaren software developer met een goede drive en behoefte aan genoeg uitdaging. Want die is hier zeker te vinden!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
- Je beheerst C# en ASP.NET in de puntjes;
- Je weet af van .NET Core en ASP.NET Core met Azure Cloud;
- Je hebt misschien al wel ervaring met .NET Core en Azure Cloud;
-  Je weet te werken volgens de Scrum methodiek;
- Je blijft graag bij en leert jezelf graag nieuwe technieken aan;
- Je kunt zelfstandig goed ontwikkelen en schakelt op tijd hulp in indien nodig;
- Je programmeert niet om het programmeren, maar ook om iets moois op te leveren wat er echt toe doet.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kom werken bij een groeiende en professionele club van rond de 30 jonge IT professionals! Dit bedrijf maakt software voor de lokale overheid en je moet dan denken aan specifieke software gericht op Geo Data. Na een succesvolle start in 2001 zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bekende organisatie in de regio Rotterdam. De overheid en gemeenten maken veel gebruik van de software welke gemaakt wordt door deze organisatie. Ze hebben nu vier grote software platforms draaien en het plan is om deze software ook uit te rollen in andere gemeenten en andere provincies.Een fijne cultuur, geen onnodige stress en altijd gezelligheid met je mede IT collega's. Bovendien is de vrijdagmiddag borrel gegarandeerd lol!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 5.000 p/m

Dit bedrijf biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden aan. Je moet denken aan een goed salaris van tussen de €3800,- en €5000,- op 40 uur in combinatie met vakantiegeld en een goede pensioensregeling. Er zijn reiskosten inbegrepen welke volledige dekkend zijn en het volgen van trainingen en cursussen is een mogelijkheid (wordt aangemoedigd). Je krijgt een uitgebreid takenpakket met veel verantwoordelijkheden.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam