user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature medior ASP.NET dev. bij jong webbureau in Alkmaar

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een afwisselende .NET functie waarbij je met nieuwbouw, uitbouw en onderhoud te maken krijgt. De organisatie werkt vanuit diverse CMS systemen en naast het .NET gedeelte mag/kan je ook werken aan mobile toepassingen.

Naast het werken aan mooie en uitdagende webprojecten krijg je hier ook de mogelijkheid om je technische kennis te verdiepen en verbreden. Opleidingen en cursussen worden geboden en ook doorgroei in functie binnen de organisatie behoort zeker tot de mogelijkheden.

Je komt te werken in een van de projectteams die op SCRUM basis werken. Je hebt zowel back als front end werkzaamheden en aangezien je werkt in een team is het prettig als je goed kunt communiceren.

lees meer

Functie-eisen - HBO Informatica of gelijkwaardig;
- Webskills als .NET webdeveloper is vereist;
- Je bent bekend met het schrijven van webservices in .NET;
- Je leert snel en levert snel op;
- Bij voorkeur woonachtig in de regio (alles vanaf boven/naast Amsterdam dus).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is een full-service jong en innovatief internetbureau gevestigd in Alkmaar. Ze helpt veel organisaties met het positioneren van producten en diensten. In totaal werken er binnen de organisatie 10 personen Er heerst een open en informele werksfeer binnen het bedrijf.Gezien de groei van de organisatie is men op zoek naar een ASP.NET developer met een aantal jaren ervaring om het team aan te vullen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Hier kun je prima voorwaarden verwachten, is er veel ruimte voor jouw persoonlijke groei en kan je rekenen op een groep hele gedreven en gemotiveerde collega's.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alkmaar