user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren Javascript Developer gezocht bij TOP werkgever!

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen deze functie kom je nauw samen te werken met je collega's uit het Scrumteam. Samen komen jullie elke dag voor uitdagingen te staan. De ene dag kan dit bijvoorbeeld het ontwikkelen van een volledig nieuwe (web)applicatie zijn (ik zeg dag, maar natuurlijk ben je hier wel langer zoet mee), terwijl je de andere dag technische problemen diep in de kern van een bestaand product oplost. 

Als Javascript expert krijg jij daarbij de verantwoordelijk over het Frontend gedeelte van de applicaties die jullie bouwen/verbeteren. Jij wordt enthousiast van het ontwikkelen van een zo gebruiksvriendelijk mogelijke Frontend en hebt dan ook veel affiniteit met UX Design. Uiteraard zit er in jouw team ook een UXer die op dit vlak de eindverantwoordelijke is, maar samen creëren jullie een applicatie die er prachtig uitziet én zo efficiënt mogelijk werkt. Omdat samenwerken belangrijk is in deze organisatie, geef jij graag tips aan je collega's. Zodra jij ziet dat er iets beter kan, ben je niet bang om dit te melden. Uiteraard kun jij andersom ook prima opbouwende kritiek incasseren. Jullie ondersteunen elkaar immers waar nodig, waardoor jullie keer op keer een prachtig eindproduct opleveren.

Je werkt hier altijd met de nieuwste Javascript technieken. Daarnaast krijg je de ruimte en budget om nieuwe technieken te leren en te implementeren in de organisatie, zodra jij denkt dat de organisatie er voordeel uit kan halen.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal drie jaar hands-on ervaring met Javascript;
- Je beheerst minimaal twee Javascript frameworks (bijvoorbeeld Vue, Node, React en/of Angular);
- Je hebt ervaring met het bouwen van high-traffic websites;
- HTML/CSS kennen voor jou geen geheimen;
- Je hebt affiniteit/ervaring met UX Design;
- Je hebt ervaring met Test Driven Development;
- Je hebt ervaring met Scrum;
- Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een bekende naam binnen de software wereld. De core business van dit softwarebedrijf is het bouwen van applicaties die door bedrijven gebruikt kunnen worden voor alles wat met geld te maken heeft, van facturatie tot aan salarisbeheer.Met ruim 30 professionals wordt hier elke dag gewerkt aan het bouwen van complexe software oplossingen voor diverse klanten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld internet- en telefonieproviders en grote high-traffic internetplatformen met dagelijks miljoenen bezoekers. In totaal telt het bedrijf momenteel vier Scrumteams, maar in verband met de doorlopende groei willen zij dit aantal uitbreiden naar vijf. Dit is ook direct de reden dat zij zoeken naar een ervaren Frontend/Javascript Software Engineer. Jij wordt de nieuwe aanwinst in het nieuwe Scrumteam en zal de Frontend-kar binnen dit team gaan trekken!De sfeer op het kantoor is informeel en uitzonderlijk prettig. Je komt terecht in een enthousiast team waarbinnen het 'work hard, play hard' principe centraal staat. Samen met jouw collega's lever je straks prachtige producten op, maar je krijgt ook meer dan voldoende ruimte voor ontspanning. Zo kun je in je pauze gebruik maken van bijvoorbeeld de pooltafel, de gratis fitnessruimte of je duikt onder het genot van een grote hoeveelheid gratis (gezonde en ongezonde) snacks de zon in op het prachtige dakterras.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Indien jij de ideale kandidaat blijkt en in dienst treedt bij mijn opdrachtgever, kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je:
- Een stevig salaris dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt;
- Reiskostenvergoeding;
- Een goede pensioenregeling;
- Een laptop van de zaak;
- Een ruim opleidingsbudget;
- Een uitdagende functie in een geweldig bedrijf, waar ook nog eens een mooi groeipad voor je klaar ligt;
- Snel uitzicht op een vast contract!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Uithoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Uithoorn