user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Interne Laravel functie met auto! Géén detachering!

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Concreet zal jij bezig zijn met het ontwerpen en bouwen van nieuwe producten. Dit zal je doen in een team van een aantal developers die allemaal hun eigen specialisme hebben. Je werk zal zich voor het allergrootste gedeelte aan de backend bevinden waarbij je bijna altijd gebruik maakt van het Laravel framework. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn zul je incidenteel bij de klant op locatie komen, goede communicatieve skills zijn dus gewenst!
Als Developer krijg je voldoende mogelijkheden om naast goede applicaties, ook jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een trainingsbudget, ruimte om te experimenteren met nieuwe/andere technieken en er is ook een budget voor innovatieve ideeën. 

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau; 
– Je hebt ruime ervaring op het gebied van PHP ontwikkeling waarbij Laravel geen geheimen voor je heeft;
– Je bent gewend om hoogstaande codes te bouwen; 
– Het zou mooi zijn als je ook ervaring hebt met andere technieken en met MVC frameworks;
– Agile kent geen geheimen voor jou;
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit fanatieke ICT-bedrijf bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft een goede naam opgebouwd binnen de sectoren waarin ze actief zijn. Voor verschillende bedrijven leveren ze unieke softwaresystemen en web-based applicaties die veelal gebruikt zullen worden voor bijvoorbeeld orderverwerking en administratie. Een grote klant van dit bedrijf is een internationaal bedrijf dat marktleider is op het gebied van automaterialen, er ligt vanuit dat bedrijf momenteel een heel uitdagend project klaar waar jij direct aan mag gaan werken.  Binnen dit bedrijf heerst er een ontzettend pragmatische en informele sfeer. Het is normaal dat je bij je baas naar binnen stapt om samen te gaan sparren over keuzes die voor een nieuw project gemaakt moeten worden. Ook is het vanuit deze organisatie erg belangrijk dat je echt beter gaat worden in wat je doet, hier zullen dan ook voldoende mogelijkheden voor aangeboden worden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je komt bij een mooi bedrijf te werken met leuke collega's. Je krijgt een mooi loon en heel veel vrijheid om je applicaties te ontwikkelen zoals jij denkt dat dit het beste kan. Uiteraard is er veel ruimte om te sparren met je collega's. Er is een pensioenplan en veel is bespreekbaar in geval je andere wensen hebt. Ook een leaseauto behoort hier tot de voorwaarden!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn