user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Data Scientist

Data Scientist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als een Data Scientist ga jij het team helpen met data analyse. Uiteindelijk is het doel meer inzicht te verschaffen in gebruiksgedrag en consumentengedrag door middel van data analyse. Je doelgroep is niet alleen de consument, de afnemer, maar juist ook bedrijven zelf. Jouw werk is dus gericht op consument en bedrijf. Middels rapportages verschaf jij informatie voor het management en marketing personeel. Ook developers gebruiken de info om hun werk aan te passen op de vraag.

Met jouw goede vaardigheden wordt er orde geschept in de chaos van alle (Big) Data!

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde WO opleiding, bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en/of technische achtergrond
- 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied big data / advanced analytics
- Kennis en ervaring met één of meerdere advanced analytics tools (R, Python, Julia, Hive, Matlab, etc) en big data tools (Hadoop, Spark, etc)
- Aangetoonde kwaliteit als Data Scientist
- Een netwerk met relevante contacten in de wereld van big data
- Analytisch sterk met een praktische instelling en een grote mate van zelfstandigheid
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie is opgericht in 2002 en bestaat uit een aantal zuster ondernemingen die elkaar versterken op technologisch vlak. De organisatie is momenteel 90 man sterk en richt zich op o.a. Data Science. Voor diverse opdrachtgevers worden er Algoritmes ontwikkeld, Machine Learning toegepast, Data visualisatie, Clustering enz. De werkzaamheden vinden zowel inhouse als op klantlocatie plaats waarbij rekening wordt gehouden met de reistijd. Er worden op Data Science gebaseerde state-of-the-art technieken gebruikt voor mooie eindklanten. Onze klant heeft een duidelijke visie over hoe bedrijfsprocessen het beste in elkaar zitten en weet deze visie ook goed ten uitvoer te brengen in de applicaties die ontwikkeld worden.De organisatie is te typeren als “down to earth” en kent een informele werksfeer. Er wordt zowel intern als op klantlocatie gewerkt (50/50) waarbij de projecten veelal in het Westen van het land zijn. De medewerkers zijn allen communicatief vaardig, professioneel en in voor een geintje. Wanneer je een goede Data Scientist bent en daarnaast ook gedreven en ondernemend bent, dan zal je zeker op je plaats zijn in deze organisatie.Momenteel zijn ze bezig een nieuwe vestiging op te zetten in Amsterdam waar ze al een zeer mooi en modern pand hebben gevonden. Ze zoeken momenteel Data Scientisten die sterk in hun schoenen staan en graag met Bigdata werken.Er is ruimte voor Medior en Senior Data Scientisten!!!!!!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend!
+het salaris is afhankelijk van je ervaring.
+leaseauto.
+29 vakantiedagen.
+13e maand.
+Verder goede mogelijkheden voor opleidingen.
Overige info Let wel: dit is een consultancy partij, waar je dus zowel in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland etc. bij klanten op locatie moet (kunnen) werken.

Kun jij dit aan?

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam