user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Data Scientist voor medische predictive oplossingen

Data Scientist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat er voor nodig is om de wereld een stukje te verbeteren? Een WO opleiding op het gebied van Computer Science of Artificial Intelligence, een passie voor de wereld van bigdata en uitstekende kennis van onder meer Python, R en SQL. Maar ook interesse in en kennis van ML en DL. 
Wat je onder andere gaat doen om de wereld een stukje te verbeteren? Onder andere Data mining, Data clusteren, Forecasting, Predictive analysis, Descriptive analysis.
Met wie? Met een team van 15 Data Scientisten en Machine- en Deep learning specialisten.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een afgeronde WO studie (Computer Science, AI, Wiskunde)
- Je hebt diepgaande kennis van Python, R, SQL
- Je hebt passie voor data en hopelijk ook voor de medische wereld
– Je bent communicatief vaardig
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Echt waarde toevoegen als Data Scientist? Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor je. Onze klant is actief in de medische sector en ze ontwikkelen slimme oplossingen voor het tijdig signaleren van bepaalde ziektes. Dat doen ze met een team van onwijs gepassioneerde en slimme technici op het gebied van Data Science, Artificial Intelligence, Machine learning en Deep learning. Ze zijn gevestigd net buiten het centrum van Amsterdam maar zeker goed te bereiken! 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam