user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software tester in hartje Rotterdam; naast het station!

Software Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt te werken binnen een IT-team van ongeveer 20 personen. Momenteel zijn er 2 andere Test Engineers onderdeel van dit team en vanwege groeiende werkzaamheden is er ruimte voor nog een test professional. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag met de Open Source applicaties en zorg je dat alles zo optimaal mogelijk verloopt. Je bent betrokken bij de gehele testketen. Dat betekent dat je helpt testplannen op te stellen, je stippelt de strategie uit en je vertaal de requirements naar testscripts. Daar waar mogelijk automatiseer je de regressietesten middels Selenium. Je bevindingen documenteer je en je zorgt er ook voor dat stakeholders volledig op de hoogte zijn van je voortgang.
Het is een brede functie waarbij ze verwachten dat iemand ook durft mee te denken met het proces. Zie je ergens verbeteringen? Ben je het wellicht niet eens met de gebruikte tooling? Je krijgt bij deze organisatie echt de ruimte om proactief te zijn want uiteindelijk heb je natuurlijk maar 1 doel; de organisatie verder helpen in haar ontwikkeling!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als software tester
- Je bent bekend met testing technieken als TMap en/of ISTQB
- Ervaring met Agile Scrum is een pre
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (Selenium is een pre, andere tooling mag ook)
- Je bent proactief, communicatief, accuraat en analytisch vaardig
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wil jij werken in hartje Rotterdam, vlakbij het Centraal Station, binnen een plat en informeel team van toegewijde professionals? Dan kom ik graag met jou in contact! Mijn klant is namelijk op zoek naar een software tester die onderdeel uit gaat maken van haar Agile Scrum team. De organisatie bestaat al meer dan 25 jaar en is financieel erg gezond. Ze staan bekend om haar innovatieve en stabiele applicaties welke zij ontwikkelen voor organisaties actief in de technische sector. Door middel van hun applicaties kunnen deze bedrijven haar processen effectiever en efficienter inregelen.Het bedrijf is plat en daardoor is er veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Zo investeren ze in haar werknemers, kun je cursussen volgen en certificaten behalen én krijg je de ruimte om proactief met verbetervoorstellen te komen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
• Je komt te werken in een solide, prettige organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Het verloop is dan ook bijzonder laag.
• Daarnaast kom je te werken in een modern pand in hartje Rotterdam; stap de trein uit en je bent binnen 3 minuten op je werkplek!
• Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot 4200 euro bruto obv 40 uur.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam