Vacature Ervaren Angular webdeveloper gezocht voor Frontend functie

in Amsterdam

Webdeveloper
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Functieomschrijving In deze functie ga je de bestaande webapplicatie vervangen door een nieuw Frontend design. Je maakt hier onder andere gebruik van AngularJS en Javascript. Het doel van jouw werk is een gebruiksvriendelijke webpagina maken voor alle duizenden gebruikers. Deze gebruikers voorzie je van een nieuwe applicatie die responsive en snel is. 
In deze functie ga je Agile te werk en werk je nauw samen met Backend en Fullstack collega's. Jij wordt onderdeel van het Research & Development team en gaat aan de slag in een team van ongeveer 8 man. Het compacte team zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn en je in je senior rol veel zeggenschap krijgt. Zo krijg jij de mogelijkheid te kiezen welke technieken ingezet worden om de nieuwe applicatie te ontwikkelen. 
Ook als senior krijg je in deze rol veel mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen, deze organisatie biedt namelijk veel opleidingsmogelijkheden aan al haar medewerkers. Zij willen de organisatie optimaal krijgen en weten dat dit alleen werkt als alle medewerkers een optimale persoonlijke ontwikkeling kunnen doormaken. 

lees meer

Functie-eisen -Je hebt een HBO opleiding in IT richting afgerond;
-Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
-Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
-Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van web applicaties;
-Kennis van Javascript Frameworks en Bootstrap;
-Je hebt kennis van Fullstack en/of Backend Development;
-Goede kennis van nieuwe technieken in webdevelopment.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is op zoek naar een ervaren webdeveloper. Deze organisatie opereert wereldwijd en heeft vestigingen door Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Jij komt te werken in de regio Amsterdam-Noord waar het IT team zich gevestigd heeft. Deze partij maakt gebruik van de allernieuwste technieken en de beste software, zij maken onder andere gebruik van realtime data. De software die deze club ontwikkelt wordt door heel het land gebruikt en de kans is groot dat jij er ook al eens mee in aanraking bent geweest.Deze organisatie is succesvol, financieel gezond en groeiende. Jouw rol is ter uitbreiding van het bestaande team, waar jij met jouw kennis en ervaring het verschil gaat maken op de bestaande webapplicatie. In deze organisatie wordt goed voor je gezorgd, zo krijg je voldoende opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid je te specialiseren binnen deze organisatie. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend, want je krijgt 38 vrije dagen en jouw fulltime functie bestaat uit een 38urige werkweek!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
-Goed salaris op basis van je ervaring;
-38 vakantiedagen;
-38-urige werkweek;
-Veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
-Pensioenregeling;
-Reiskostenvergoeding;
-Er hoort een laptop bij deze functie.

lees meer

Ervaren Angular webdeveloper gezocht voor Frontend functie
Score: 7.4
Stemmen: 43

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam