Vacature PHP-ers gezocht voor de leukste detacheerder van Nederland!

Vacature Heino

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je krijgt hier de kans om bij hele gave bedrijven in de keuken te komen kijken! Je zal vaak met meerdere personen op locatie bij de klant gaan werken, hierbij begin je natuurlijk eerst met het in kaart brengen van de klantwensen. Hierop volgend krijg jij alle moderne tools tot je beschikking die je nodig hebt om een succes te maken van de opdracht. 
Meestal werk je in scrumverband waarbij je binnen de opdracht dus echt een specifieke taak zal krijgen. Ben je beter aan de backend? Dan zal je voornamelijk backend werk gaan doen. Je zal met een heel breed pakket aan technieken mogen werken, uiteraard speelt PHP hierbij de hoofdrol maar ook de bekende frameworks (Laravel en Symfony) zijn natuurlijk veel gebruikt. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een diploma in de richting HBO Informatica; 
- Je hebt ruime ervaring met PHP; 
- HTML, CSS, JavaScript? Daar droom je overdag nog van; 
- Je kan goed uit de voeten met Laravel en/of Symfony;
- Helder communiceren met opdrachtgevers is voor jou géén enkel probleem.
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie waarin jij terecht gaat komen staat bekend om hun fijne manier van werken, plezier staat hier voorop!Waar het bij deze organisatie uiteindelijk om draait: het bieden van mooie oplossingen waarbij techniek, gebruiksvriendelijkheid en design voorop staan. Medewerkers van dit bedrijf werken veelal bij opdrachtgevers op locatie om zo in samenspraak met de klant tot de beste oplossing te komen. Jij zal hierbij de belangrijkste factor zijn, jij bent immers degene die de wens vertaalt in een technische oplossing.Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat zal je gaan werken voor grote en uitdagende opdrachtgevers. Hierbij kan je denken aan o.a. Nederlands trots op vervoersgebied!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden bij deze organisatie zijn uitstekend! Zowel primair als secundair is alles goed geregeld. Leuke bijkomstigheid; je mag elk jaar een geheel verzorgd weekend op wintersport!
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Heino Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Heino