Vacature Support engineer gewenst bij topclub in omgeving Delft

Vacature Delft

Support Engineer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Deze organisatie heeft een groot systeembeheer en support team die intensief samenwerken voor klanten in de Randstad. Geen dag is hetzelfde als support engineer bij deze klant van mij aangezien je zowel met Microsoft support als Linux support bezig bent.

Je komt te werken in een team die de systeembeheerders ondersteunt en werkt voornamelijk op kantoor. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat klanten probleemloos kunnen werken. Je werkzaamheden houden voornamelijk in: support leveren over Linux/MS servers, verbindingen, werkstations, VoIP, back-up systemen (Symantec), VMWare, Cisco/Netgear en Cloudoplossingen.

lees meer

Functie-eisen - je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4;
- je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
- je hebt al ervaring in een rol als support engineer en wil graag doorgroeien naar Linux en/of Microsoft Systeembeheerder;
- je hebt basis kennis van ICT infrastructuren en werkzaamheden die daarbij komen kijken;
- je kunt samenwerken, bent pro-actief, sociaal ingesteld, en een betrouwbare werker;
- je hebt basiskennis van Linux/Windows servers, Microsoft Exchange, MS/Linux softwarepakketten, back-up systemen, werkstations, VoIP, storage, Cisco/Netgear, hosting, Middleware en Cloudtechnieken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor onze klant zijn wij op zoek naar een getalenteerde en ervaren Linux engineer of beheerder.Deze organisatie is een Managed Service Provider die gespecialiseerd is in IT infrastructuur. Zij biedt volledig beheer van IT infrastructuur. Desgewenst legt ze alles voor klanten aan, daarnaast neemt zij ook graag de bestaande situatie in beheer. Zij specialiseert zich in complexe situaties, waar vertrouwen en maatwerk de boventoon voeren. Zo is zij gespecialiseerd op de gebieden: Hosting, Security Scans, Monitoring, Backups, Fortinet, Switches, VoIP, Wifi, OpenE en PfSense. Dit zijn tevens diensten die zij ook aanbiedt. Verder zijn de verschillende gebieden waarin zij actief zijn verdeeld over 4 kwadranten, waaronder: Advies, Ontwerp, Implementatie en support.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een prima salaris, ruim trainingsbudget en omringd worden door passievolle mensen.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft