Vacature Gezocht: Integratie Engineer

in Den Bosch

Integratie Engineer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als consultant is het belangrijk om zowel de breedte als de diepte in te gaan. Je zal zowel een technische als een functionele rol aannemen. De werkzaamheden zijn heel divers: ochtends kom je binnen en drink je eerst gezellig een kop koffie met je collega’s. Daarna ga je complexe SQL query’s schrijven, vervolgens heb je een overleg met een klant om de requirements door te nemen, als je dat gedaan hebt houd je je bezig met Data Integratie en daarna schrijf je nog een stuk van je adviesrapport. Je zal dus verantwoordelijk worden voor de technische oplossingsrichting; je ontwerpt een data model en bewaakt tevens de technische kwaliteit. Er kan nog wel wat op je bord komen maar die uitdaging zie jij wel zitten. De opdrachtgevers zijn organisaties met vaak complexe en omvangrijke IT-omgevingen, informatiebehoeften en gegevensbronnen.

lees meer

Functie-eisen – HBO / WO niveau;
– Enkele jaren ervaring met ETL en de data-integratie tools als PowerCenter, SSIS, Talend, SAS;
– Ruime SQL kennis;
– Kennis van Database systemen als SQL Server, Oracle, DB/2;
– Kennis van Java, XML, XSD, XSLT
– Ervaring met data modellering, zowel relationeel als dimensionaal;
– Goede communicatieve vaardigheden en andere soft skills;
– Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
– Kennis van Continuous Delivery/ Integration, Automated Testing (pré).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De organisatie heeft een know-how in verschillende industrieën die gebaseerd zijn op een langdurige klantrelatie. De oplossingen worden op maat bedacht en gemaakt zodat het ook echt een concurrentievoordeel biedt voor hun klanten. Dit waarborgt ook weer de continuïteit van hun samenwerking. Inmiddels hebben ze meer dan 1100 projecten succesvol afgerond. Dit hadden ze nooit kunnen realiseren zonder hun talentvolle medewerkers. Dit is ook wat hen bijzonder maakt. Naast technische kennis bezitten de medewerkers namelijk ook de noodzakelijke soft skills: oplossingsgeöriënteerd, teamplayer, kritisch en betrokken. De kern van de services die de organisatie verleent zijn gericht op informatiemanagement in data- en applicatie integratie. Tevens hebben ze een hele goede reputatie als adviespartner in transformatieprojecten en architectuurvraagstukken.Er werken hier ruim 170 professionals en zijn nog steeds groeiende. Er is hier ontzettend veel flexibiliteit voor kantoor en thuiswerkdagen. Met een 9 tot 5 mentaliteit ben je hier niet aan het juiste adres. Flexibiliteit neem je maar geef je ook. Tevens zoekt het team elkaar ook buiten de werksferen geregeld op in de vorm van een sportieve uitdaging of culinaire activiteiten, maar deze keuze is natuurlijk volledig aan jou.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het voordeel van werken bij deze organisatie is dat je zowel werknemer als ondernemer kan zijn en dit wordt ook gestimuleerd. Tevens zul je hier ook goed voor worden beloond in de vorm van een stevig salaris en mobiliteitsbudget, pensioensregeling, lease auto, extra vakantiedagen en nog meer waar ik je graag verder over vertel!

lees meer

Gezocht: Integratie Engineer
Score: 9.3
Stemmen: 32

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch