Vacature Uitdaging voor Java ontwikkelaar!

in Arnhem

Ontwikkelaar
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Java developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe webapplicaties. De ontwikkeling vindt zowel inhouse- als op klantlocatie plaats waardoor er van je wordt verwacht dat je reisbereid bent. Specifieke branche kennis is niet vereist omdat er aan verschillende applicaties wordt gebouwd. Veel belangrijker in deze functie is dat je als developer goed uit de voeten kunt met Java.

De doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Wanneer je jezelf waarmaakt als developer kun je doorgroeien in senioriteit, naar een teamlead of architectrol, als consultant aan de slag, of zelfs een nieuwe vestiging gaan leiden.

lees meer

Functie-eisen -  HBO/WO opleiding (IT gerelateerd)
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je hebt kennis en ervaring met Java, Spring, Hibernate
- Je hebt kennis van technieken en methoden als OO, RUP, UML, Agile
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie bestaat uit een aantal ondernemingen die elkaar versterken op technologisch vlak. De organisatie is momenteel 80 man sterk en richt zich o.a. op Java development. Voor diverse opdrachtgevers worden er hele mooie en slimme applicaties gemaakt en ze maken hierbij steeds gebruik vernieuwende technologie. De werkzaamheden vinden zowel inhouse als op klantlocatie plaats.De organisatie is te typeren als “down to earth” en kent een informele werksfeer. Er wordt zowel intern als op klant locatie gewerkt (50/50) waarbij de projecten veelal in het Oosten van het land zijn. De medewerkers zijn allen communicatief vaardig, professioneel en in voor een geintje. Wanneer je een goede Java developer bent en daarnaast ook gedreven en ondernemend bent, dan zal je zeker op je plaats zijn in deze organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Er zit een leaseauto bij de functie en je krijgt hier circa 30 vakantiedagen per jaar plus een bonusregeling. Uitstekende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

lees meer

Uitdaging voor Java ontwikkelaar!
Score: 7.6
Stemmen: 28

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem