Vacature Drupal Developer gezocht die Laravel kan of wil leren!

Vacature Den Haag

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met het online marketing gedeelte zul jij echter weinig van doen krijgen. Jij zal je volledig richten op het verder bouwen, onderhouden en continu verbeteren van het nieuwe online platform dat zich richt op belastinghuishouding. Momenteel staat dit platform namelijk nog in de kinderschoenen (en toch heeft het nu al een eerste prijs gewonnen!). Er is dus nog heel veel ruimte voor nieuwe modules, opties, verbeteringen en natuurlijk is er nog een heel groot stuk van de markt dat veroverd kan worden. Dankzij jouw skills als Software Developer ga jij een grote bijdrage leveren aan het veroveren van die markt. Dit ga je uiteraard in nauwe samenwerking met de andere drie ontwikkelaars doen.

De high-traffic applicatie is en wordt gebouwd met behulp van Drupal 8. De kern van jouw werkzaamheden zal dan ook liggen op Drupal Development, waarbij je Fullstack inzetbaar zal zijn maar jij je voornamelijk zal richten op de Backend. Verder wil dit bedrijf steeds meer met Laravel gaan doen en veel nieuwe modules met behulp van Laravel bouwen. Het is dan ook een grote pré als je ervaring hebt met Laravel, maar niet vereist. Als je geen ervaring met Laravel hebt is het wel belangrijk dat je dit zou willen leren (uiteraard op kosten en in de tijd van je nieuwe werkgever). Minimaal een jaar ervaring met Drupal is wel vereist.

Doordat je in een kleine organisatie terecht komt, kun je actief meedenken over de richting die het bedrijf en die de nieuwe applicatie opgaat. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Samen met je nieuwe collega-ontwikkelaars ben je straks verantwoordelijk voor het succes van de organisatie en het belastingplatform. Indien je het leuk vindt, kun je ook mee op klantbezoek om wensen van klanten in kaart te brengen. Deze kun je vervolgens vertalen naar verbeteringen/toevoegingen in het platform. 

De verwachting is dat deze organisatie nog veel harder gaat groeien de komende jaren. Nu instappen betekent uiteraard dat je meelift op deze groei! Er ligt hier dan ook een functie voor de lange termijn en met een prachtig groeipad (bijvoorbeeld naar Technical Lead) voor je klaar!

lees meer

Functie-eisen - HBO werk-/denkniveau;
- Minimaal een jaar ervaring als Drupal Developer;
- Ervaring met het ontwikkelen van high-traffic applicaties;
- Ervaring met Laravel is een pré;
- Goede communicatieve skills;
- Je bent van nature leergierig en uiteraard ben je altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is momenteel gevestigd in Rotterdam, maar verhuist op korte termijn (binnen zes maanden) naar de regio Den Haag. Zij zullen zich vestigen op een uitstekend bereikbare locatie, zowel met de auto als het OV. De reden van hun verhuizing is dat zij meer ruimte nodig hebben in verband met explosieve groei. Zij hebben namelijk een nieuw online product gelanceerd, waarmee zij uiterst succesvol zijn gebleken. Het nieuwe platform, dat het beste omschreven kan worden als een online tool die bedrijven kunnen gebruiken ter ondersteuning van hun belastinghuishouding, heeft eind 2018 al een eerste prijs gewonnen. Het bedrijf waar je voor komt te werken is van oorsprong een online marketing bureau. In totaal werken er momenteel 10 man bij de organisatie, waarvan drie ontwikkelaars. De bedoeling is om dit aantal ontwikkelaars in 2019 te verdubbelen. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en is sprake van een opendeurenbeleid. Iedereen kent elkaar goed en de onderlinge sfeer geeft meer het idee alsof er een groep vrienden samenwerkt, dan een groep collega's. Toch staat deze vriendschappelijke sfeer absoluut niet in de weg van de professionaliteit van de organisatie. Het online marketingbureau heeft toonaangevende opdrachtgevers en is verantwoordelijk voor uiterst succesvolle marketingcampagnes. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
- Een stevig salaris;
- 25 vakantiedagen;
- Een goede pensioenregeling;
- De kans om je eigen stempel op dit product te drukken;
- Een fantastisch groeipad;
- Ongekend veel opleidingsmogelijkheden - zelfontplooiing staat hier hoog op de agenda!
- De mogelijkheid om onderdeel te worden van een uiterst succesvolle vriendengroep.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag