Vacature Junior Systeembeheerder gezocht met spoed!

Vacature Utrecht

Systeembeheerder
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Er is vraag naar een helpende, aansluitende, enthousiaste persoon met een hands-on mentaliteit en sterke communicatieve vaardigheden. Jouw passie voor technologie, innovatie en het en interesse in mensen zal je thuis laten voelen in deze organisatie.

Als systeembeheerder zul je in een spannende en uitdagende rol binnen een professionele en dynamische omgeving begeven. Jij wordt dan verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van haar organisatie. Daarnaast zal je ingezet worden in het onderhouden van hulpmiddelen voor klantenprojecten.

Verder heb je toezicht op alle vragen, incidenten en problemen binnen de IT-infrastructuur. Beheer en coördineer je het oplossen van problemen en incidenten. Kortom: je draagt bij aan de vernieuwing van de IT infrastructuur. Een echte kans om betrokken raken bij een interessant proces voor het ontwerpen en uitvoeren, vind je ook niet.

lees meer

Functie-eisen - minimaal MBO niveau 4
- klantgericht
- nauwkeurig en punctueel
- goede communicatieve vaardigheden
- een echte teamplayer
- multitasken is een pré
- hands-on
- stressbestendig.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Een klant van ons uit regio Utrecht met een goede reputatie bij grote bedrijven.Ze behoort tot één van de meest bijzondere en tevens beste werkgevers van Nederland.Voor deze klant ben ik opzoek naar een systeembeheerder met de verantwoording voor het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van de organisatie. We zijn echt op zoek naar iemand die zich persoonlijk sterk kan ontwikkelen en als mens wil kunnen blijven groeien.Het is een interne baan in Utrecht met enkel uitzonderlijke uitstapjes naar andere locaties, zoals in Amsterdam. Het meest van de tijd ben je in Utrecht.De organisatie is uniek in haar soort en loopt heel ver vooruit op ontwikkelingen. Ze pioniert op vlakken als food, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe IT technologie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De voorwaarden zijn heel bijzonder en buitengewoon goed te noemen. Je krijgt heel veel ondersteuning om jezelf te ontwikkelen als mens. Hier is veel ruimte voor. Je krijgt veel vakantiedagen om naast je werk ook te genieten. Er zijn nog een aantal hele bijzondere voorwaarden die we werkelijk nergens anders treffen en die vertellen we je graag persoonlijk. Op de werkvloer is er heel veel ruimte voor ontspanning naast het werk.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht