user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Als Front-Ender veel vrijheid en thuiswerkmogelijkheden?

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om deze functie goed te kunnen bekleden is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt op het gebied van Front-End Development. Je moet zelfstandig kunnen werken met Javascript, HTML(5) en CSS/SASS.
Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de technologieën waar je mee werkt. Werk je alleen voor het geld? Dan pas je niet bij deze organisatie. Werk je omdat je blij wordt van het oplossen van complexe codeproblemen? Ben jij iemand die het grote plaatje ziet en met oplossingen komt om het gewenste eindresultaat te bereiken? Ben je proactief, durf je vragen te stellen en denk je graag mee met de organisatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen Klinkt alles wat hierboven staat als muziek in je oren? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Het is wel belangrijk dat je aan de volgende eisen voldoet:
– Uitgebreide kennis van Javascript en HTML/CSS/Sass
– Kennis van AJAX
– Je bent communicatief sterk en proactief
– Je hebt passie voor je vak en bent ambitieus
– Je beheerst de Engelse taal uitstekend

Verder is het een pré als je:
– Kennis hebt van een Javascript framework (Vue, Angular, Node, React)
– Kennis hebt van GIT, Subversion of een ander SCM
– Kennis hebt van JIRA
– Kennis hebt van Ionic/Cordova/Phonegap
– Kennis hebt van Grunt/Gulp/Webpack of een soortgelijke tool

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie gevestigd in het zuiden van Amsterdam ben ik op zoek naar een ervaren Front-End Developer. Binnen dit bedrijf krijg je veel vrijheid om je werk te doen op de manier die jij het meeste geschikt acht. Wil je bijvoorbeeld een dag thuis werken? Geen probleem.De ideale kandidaat is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied en heeft een grote passie voor het oplossen van technologisch ingewikkelde vraagstukken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!Mocht jij die ideale kandidaat zijn, dan kom je te werken in een hecht team bestaande uit 10 echte ‘vakidioten’. Samen werken jullie continu aan technisch uitdagende en innovatieve opdrachten. Dit bedrijf is selectief in de opdrachten die aangenomen worden en ze zullen niet snel een saaie opdracht voor een saai bedrijf aannemen. Enkele voorbeelden van de opdrachten die wel worden aangenomen zijn:
– Het ontwikkelen van een app waarmee opticiens een 3D scan van gezichten kunnen maken, zodat brillen volledig op maat geproduceerd kunnen worden.
– Een systeem waarmee de waterkwaliteit kan worden geanalyseerd. Gegevens worden vervolgens automatisch naar de gebruiker gestuurd. Dit systeem wordt onder andere in Nederland, de VS, Australië en Singapore gebruikt.
– Een planningstool voor bedrijven actief in de bouwsector. Deze tool wordt gebruikt door de grootste constructiebedrijven in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
– Een goed salaris naar ervaring
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding etc)
– Laptop naar keuze
– 25 vakantiedagen
– De mogelijkheid om thuis te werken
– De mogelijkheid om aan technisch uitdagende opdrachten te werken in een hecht team

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Schiphol Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Schiphol