Vacature Logistieke Innovator zoekt ambitieuze Business Analist!

in St. Willebrord

Business Analist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Business Analist opereer je vanuit een adviserende rol  en vertaal je mogelijkheden naar duurzame innovatieve oplossingen. Je bent in staat de verborgen problemen bij klanten te onderkennen en deze door jouw kennis van business en IT te vertalen naar de verschillende lagen binnen deze organisatie. Je voornaamste werkzaamheden zijn het voorzien, analyseren en vertalen van behoeften naar uitvoerbare oplossingen. Je voorziet de lange termijndoelstellingen van een organisatie en weet daar de juiste acties bij te bedenken. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een HBO-diploma.
- Je hebt kennis van business - en informatie analyse
- Je bent een teamplayer, verantwoordelijk en voelt je betrokken;
- Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je bent in bezit van het Rijbewijs B.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Onze innovatieve klant uit de omgeving van Etten Leur is een gespecialiseerd logistiek bedrijf die slim gebruikt maakt van IT oplossingen. Deze marktleider stelt als doel om de logistiek voor klanten simpel en smart te houden.Als werknemer binnen dit bedrijf werk je constant in een fijne omgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk zijn.Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificaten te behalen zodat je kennis up-to-date blijft en je jezelf door kan blijven doorontwikkelen.Een uitdagende en plezierige functie dus voor een Business Analist met veel ambitie!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Indien jij de ideale kandidaat blijkt voor deze functie, krijg je een goed salaris dat afhankelijk is van de ervaring en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden!
Logistieke Innovator zoekt ambitieuze Business Analist!
Score: 9.4
Stemmen: 13

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. St. Willebrord