user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fullstack .NET Webdeveloper gezocht in Zwijndrecht

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De focus van jouw werkzaamheden zal liggen op het ontwikkelen en uitbreiden van nieuwe en bestaande webapplicaties. Naast dat deze organisatie altijd zoekt naar nieuwe technieken, zijn zij ook heel erg gericht op Azure. Al hun nieuwe applicaties worden dan ook ontwikkeld in de cloud en oude applicaties worden overgezet. Het is dan ook belangrijk dat je ervaring of interesse in Azure hebt.

De technieken waar jij mee komt te werken zijn C#, ASP.NET en aan de achterkant een SQL database. Ervaring met deze technieken is dan ook vereist. Verder is ervaring of interesse in Azure belangrijk, zoals hierboven ook al benoemd. Mocht je het leuk vinden, krijg je hier ook de kans om je meer op mobile development te richten. De applicatie die zij nu hebben gebouwd is gemaakt met behulp van React Native, maar het bedrijf staat ook open voor het gebruik van andere mobile technieken. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook met Xamarin of Cordova aan de slag, mocht je hier interesse in hebben. De focus van je werkzaamheden zal wel op .NET webdevelopment liggen, maar mobile mag je ernaast doen als je dat leuk vindt.

Het formaat en de gebruikte technieken verschillen heel erg per project. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt aan een stand-alone applicatie waar een kleine klant specifiek om gevraagd heeft, terwijl je de volgende dag werkt aan software die gebruikt gaat worden door meerdere ketens met honderden gebruikers. Doordat je aan zowel maatwerkapplicaties als standaardproducten werkt, is er een hoge mate van diversiteit in jouw werkzaamheden. Je zult je hier dan ook niet snel gaan vervelen.

Als ontwikkelaar zul jij je volledig op development richten. Collega's die werken in de buitendienst regelen al het contact met klanten, je collega's van de ontwikkelafdeling en jij bouwen vanuit de opdrachten die doorgegeven worden. Hierdoor hebben jullie geen afleiding en kunnen jullie je volledig focussen op dat waar jullie goed in zijn: Software bouwen.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk-/denkniveau;
- Je hebt ruime ervaring met C#, ASP.NET en SQL;
- Ervaring met Azure is een pré;
- Ervaring met mobile development is een pré;
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken;
- Je werkt graag intern en vindt het fijn om gewoon achter je computer te zitten en applicaties te bouwen;
- Dit kun je zowel zelfstandig als in teamverband;
- Je zoekt een bedrijf waar je je voor langere tijd aan kan binden;
- Je bent woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Zwijndrecht.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een klant gevestigd in Zwijndrecht ben ik op zoek naar een ervaren Fullstack .NET Webdeveloper. Je komt terecht in een team van ongeveer 15 personen. Hiervan vormen er momenteel vijf samen de development afdeling. De gemiddelde leeftijd in het bedrijf ligt wat hoger (rond de 35 a 40), maar dit zorgt er niet voor dat er minder hard gewerkt wordt. Alle collega's zijn heel gemotiveerd en staan echt achter de applicaties die zij samen bouwen. Samenwerken staat hoog in het vaandel, net als innoveren. Er wordt dan ook altijd met de nieuwste technieken gewerkt en altijd gezocht naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van software development die geïmplementeerd kunnen worden in de organisatie. Zo hebben zij recent bijvoorbeeld geëxperimenteerd met React Native, wat erg goed bevallen is. De eerste mobiele applicatie is sinds kort live en je potentieel nieuwe collega's zijn erg trots op het eindresultaat. Alle applicaties die zij bouwen zijn toegespitst op een heel bijzonder niche in de gezondheidsmarkt. Omdat dit stukje van de markt om zulke specifieke software vraagt, bedienen zij momenteel slechts 5% van de markt maar steken zij desalniettemin met kop en schouders boven hun concurrenten uit. Zij zijn de onbetwiste marktleider in deze tak van sport en aangezien zij pas 5% van hun markt bedienen, ligt er nog een gigantisch groeipad voor dit bedrijf klaar. Nu instappen betekent dat jij een grote rol in deze groei kunt spelen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Indien jij de geschikte kandidaat blijkt, krijg je een goed en marktconform salaris, een goede pensioenregeling en meer.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwijndrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwijndrecht