user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature .NET Developer worden bij één van onze leukste klanten?

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Er is daarom altijd behoefte aan nieuwe collega's op gebied van .NET Development, maar ook binnen andere takken van ontwikkeling. Daarnaast is het verloop van medewerkers heel laag: Wanneer je hier eenmaal werkt, zul je niet snel meer weg willen. De doorgroeimogelijkheden zijn onbeperkt, de opdrachten altijd uitdagend en interessant en daar bovenop zijn de arbeidsvoorwaarden ook nog eens uitstekend. Neem contact met mij op, dan plan ik op korte termijn een gesprek en dan zul je het mij je eigen ogen zien!

In jouw nieuwe leasewagen rijd je straks naar de klant toe, waarbij je zelden langer dan 45 minuten in de auto zal zitten. Je begint bij een opdracht altijd eerst met het in kaart brengen van de klantwensen. Je gaat met de klant om tafel zitten om uitgebreid te bespreken wat zij precies willen en hoe ze dat gedaan willen hebben. Vervolgens krijg jij alle middelen die je nodig hebt om hier naartoe te werken. Uiteraard doe je dit altijd met de nieuwste technieken. Zo zul je onder andere werken met C#, ASP.NET, MVC, WCF, .NET Core, SQL, Angular, Javascript en meer. Veelal zul je werken in Scrumverband. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te leren en bijvoorbeeld certificaten te halen. Op deze manier blijf je altijd groeien en jezelf verder ontwikkelen.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een HBO diploma;
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer;
- Een greep uit jouw technologiestack: C#, ASP.NET, MVC, WCF, .NET Core;
- Ervaring met Javascript, Angular en SQL is mooi meegenomen;
- Je hebt communicatief sterk en vindt het leuk om met klanten te praten;
- Je kunt goed luisteren naar de wens van de klant en deze vertalen naar foutloze code;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Maar wie is dan onze leukste klant, vraag je je natuurlijk af? Uiteraard vertel ik je in een persoonlijk gesprek graag alles over deze klant en vooral over waarom het dan onze leukste klant is, maar ik zal vast een tipje van de sluier oplichten:Deze partij, die zich richt op het bouwen van oplossingen op het gebied van software development voor haar klanten, onderscheidt zich van haar concurrenten door haar ontzettend heldere en persoonlijke werkwijze. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en medewerkers staan centraal. Er wordt hier niet van je verwacht dat je elke dag in pak bij de eindklant zit, maar er wordt van je verwacht dat jij samen met de eindklant werkt naar een oplossing, op de manier die volgens jou het beste is. Want jij bent uiteindelijk de expert op het gebied van software (en voor deze vacature .NET) development, toch?Verder staat deze partij voor heldere communicatie met haar klanten, korte lijnen, snel schakelen en duidelijke afspraken. Geen poespas, geen twijfels of onduidelijkheden, gewoon zorgen dat zowel jouw nieuwe werkgever, als jij en natuurlijk ook de eindklant altijd weten wat er gebeurt en waar jullie mee bezig zijn. Dankzij deze kernwaarden is de klanttevredenheid heel hoog, wat resulteert in continue groei van de organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
- Een vast contract;
- Een leaseauto naar keuze die je ook privé mag gebruiken;
- Een heel goed salaris;
- Een winstuitkeringsregeling;
- Een nieuwe telefoon en laptop;
- Een onbeperkt opleidingsbudget;
- Onbeperkte doorgroeimogelijkheden;
- Uitdagende opdrachten bij de beste opdrachtgevers;
- 25 vakantiedagen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam