user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Backend PHP Developer bij financiële dienstverlener

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw collega's op de afdeling zijn echte Developers, die graag de uitdaging aangaan en ondertussen ook erg amicaal zijn. Dit komt de sfeer ten goede en stimuleert jou ook om te kijken naar nieuwe manieren van werken. De positie is voornamelijk back-end georiënteerd echter zou je eventueel ook als full-stack Developer hier aan de slag kunnen gaan. Dat is natuurlijk afhankelijk van waar jouw specialiteit en passie ligt.
Ben je kritisch naar wat jij zelf produceert en kan jij de code van jouw buurman doorgronden en waar nodig opbouwende kritiek geven? En werk je graag aan innovatieve applicaties? Dan is dit een functie die bij jou past!
Naast een super leuk team en technisch zeer relevante uitdagingen zijn ook de arbeidsvoorwaarden hier fantastisch. Een goed salaris, 13de maand en reiskosten zijn gedekt.
Het team is nu 14 man groot en werkt Agile Scrum, omdat het bedrijf eigen ontwikkelde producten heeft is de ontwikkel boog lang en is er meer dan voldoende tijd voor kwaliteit en het testen van nieuwe snufjes. Daarom mag/kun je ook met verschillende frameworks werken!
Indien je hier wilt werken moet je geen stille muis zijn maar iemand met een mening en die deze ook durft uit te dragen. Herken jij jezelf hier? Omdat iedereen zo goed is in zijn vak ligt de lat hoog waardoor je zelf ook naar grotere hoogten zal stijgen als ontwikkelaar. Mocht je cursussen nodig hebben omdat je achter loopt op een bepaald item wordt dit voor je betaald en geregeld. Zo simpel als dat.

lees meer

Functie-eisen - HBO/WO werk- en denk niveau;
- Minimaal 2 jaar werkervaring.
- Ruime ervaring op het gebied van PHP;
- Ervaring met OOP en frameworks binnen Backend PHP;
- Ervaring met HTML, CSS en Javascript/jQuery;
- Kennis van en ervaring met SQL, Javascript, responsive websites en Scrum;
- Kennis van toolkits zoals Angular-JS, foundation;
- Conceptuele denker; is in staat vanuit een concept een ontwerp te maken;
- Kan zelfstandig een front-end applicatie structuur opzetten c.q. ontwerpen;
- Goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
- Sterk analytisch denkvermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze financiële dienstverlener is halverwege jaren negentig opgericht en is gespecialiseerd in het aanbieden van financiële producten aan een nichemarkt in Nederland.Deze organisatie richt zich op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen bij haar klanten middels geavanceerde tools die gemaakt worden met PHP.De veelal mobiele bedrijfsprocessen worden dag en nacht gemonitord. Klanten van deze organisatie gebruiken mobiele apparaten om eindklanten te bedienen.De focus ligt continu op het verhelpen van problemen en dat allemaal doe je in een team van ervaren Developers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Zeer luxe ingerichte werkplekken, veel mogelijkheden voor papadagen, flexibele werktijden en soortgelijke voorwaarden, elke dag verzorgde lunch op het werk, vakantiegeld, vakantiedagen.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam