user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Uitdagende kans voor .Net ontwikkelaars!

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als .Net topper krijg je bij onze opdrachtgever de kans om te werken op ontzettend gave projecten bij bedrijven bij jou in de buurt. In veel gevallen ben je verantwoordelijk voor een heel specifiek project maar in sommige gevallen ga je als onderdeel van een development team bij een groot bedrijf mee ontwikkelen aan hun applicaties.
In deze functie heb je de mogelijkheid om in verschillende omstandigheden te werken, dit maakt het werk uitdagend, vernieuwend en erg interessant. 
Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau 
– Je hebt 3 jaar ervaring op het gebied van .NET ontwikkeling
– Je hebt kennis en ervaring met C# en ASP.NET
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B 
– Je hebt kennis van HTML, CSS, JS
– Je bent representatief en communicatief vaardig

* Ook als je niet volledig aan het geschetste profiel voldoet mag je mij een berichtje sturen!*

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Deze informele organisatie heeft ontzettend veel contacten binnen grote en bekende organisaties. Dit zorgt ervoor dat jij als .Net ontwikkelaar op leuke en uitdagende projecten komt te werken, hierbij zal de focus vooral liggen op het midden van het land. Veel ontwikkelaars zijn via onze opdrachtgever aan het werk bij bijvoorbeeld grote financiële dienstverleners maar het is niet geheel ongebruikelijk om bij kleinere instanties aan het werk te gaan. Bij onze opdrachtgever ligt er veel focus op de persoonlijke ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Je krijgt daarom veel ruimte om certificaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw technische vakgebied. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van softskills en andere zaken die belangrijk voor je loopbaan zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij dit bedrijf zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend te noemen. Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je ervaring, een leaseauto, veel ruimte om je te certificeren en uiteraard een hele goede laptop!
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Twello Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Twello