user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP Laravel in Nijmegen!

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt te werken in een team met jonge ontwikkelaars die veel kennis delen met elkaar. 
Ze werken hier zoveel mogelijk Agile en proberen ook graag nieuwe technologie uit. 
Dankzij de applicaties die ze hier ontwikkelen kunnen veel jonge mensen alsnog een volgende stap in hun leven zetten die anders voor veel van deze jongeren niet mogelijk zou zijn geweest. 
Dat maakt dat als je hier werkt je applicaties gaat maken waar met name jonge mensen heel erg veel baat bij hebben. 
De collega's gaan hier op een hele positieve manier met elkaar om en er is veel ruimte voor een goede werk - privé balans. 

lees meer

Functie-eisen - HBO werk en denk niveau
- Ruime ervaring met PHP en Laravel
- Willen werken voor en met jonge mensen
- Communicatief vaardig in het Nederlands
- Graag kennis delen met collega's 
 
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij mijn klant ontwikkelen ze applicaties waar voornamelijk jongeren heel veel baat bij hebben.Het is een jonge organisatie waar ook veel jonge mensen werken die samen als team mooi applicaties ontwikkelen waar mensen echt baat bij hebben.De werkzaamheden bestaan uit een mix van PHP front-end en back-end met de focus voornamelijk op de PHP back-end in combinatie met Laravel. De collega's gaan hier gezellig met elkaar om en er is regelmatig ruimte voor een lolletje en een geintje met elkaar. Sta jij open om met een groep jonge ontwikkelaars mooie applicaties te ontwikkelen? Dan is dit bedrijf jou misschien op het lijf geschreven.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De voorwaarden zijn hier goed en je komt te werken met sympathieke collega's die graag met elkaar mooie applicaties ontwikkelen. Er is een goede balans voor je werk en privé en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ze zitten in Nijmegen en zijn zowel met de auto als het OV goed aan te reizen vanuit Nijmegen zelf echter ook vanuit Arnhem en omstreken. 

lees meer

PHP Laravel in Nijmegen!
Score: 8.0
Stemmen: 15

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen