user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: Infrastructuur Specialist bij top-werkgever!

SysteembeheerderSystem Engineer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving In deze organisatie heb je de voordelen van een grote IT-dienstverlener als het gaat om opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Jouw ideeën zijn jouw ideeën. Dat blijven ze en die waardering krijg je zeker. Aan deze organisatie heb je zowel meerdere werkgevers, sparringpartners die je uitdagen en uitdagingen die jouw kennis naar een hoger plan tillen. Doorgroeien en door willen leren zit in je karakter

Het is geen pakkencultuur, het zijn wel ambitieuze professionals die iets te melden hebben. Als jij zo een type bent, pas je hier zeker in thuis. Voor duidelijkheid, transparantie en recht voor zijn raap ben je hier aan het goede adres. In een organisatie van experts in open source development en IT-infrastructuur schakelen zij prettig, persoonlijk, razendsnel en extreem effectief.

Als we het hebben over een prachtorganisatie, dan hebben we het over deze informele club die allen koning zijn op hun vakgebied. Als jij wil bijdragen aan het succes van deze organisatie (ik neem aan van wel), solliciteer dan nu!

lees meer

Functie-eisen Hoe jij het meest kans maakt is als je het volgende hebt:
- minimaal 5 jaar ervaring;
- een HBO of WO-diploma hebt (liefst technische informatica);
- de meeste recente MS certificeringen;
- aantoonbare kennis van Windows, Linux, Unix, VMware, Citrix of complexe storage-omgevingen;
- het vermogen om in diverse omgevingen te werken;
- een rijbewijs.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Met meerdere vestigingen in Nederland zoek ik voor deze top-werkgever een Infrastructuur Specialist uit het oosten van het land!Hierbij heb jij misschien wel dé Infrastructuur job gevonden die bij jouw wensen, eisen en behoeften past. Als je nog steeds op zoek bent naar een leuke baan, verspil je tijd dan niet en solliciteer gewoon hier.Het heeft geen nut om te solliciteren op vacatures die niet voor jou op het lijf zijn geschreven, deze echter wel!Bij deze organisatie gelooft iedereen dat klanten en gebruikers hoe dan ook altijd de beste service verdienen. Jij bent een zeer belangrijke factor om deze gedachtengang werkelijkheid te laten worden. Want uiteindelijk ben jij bent degene die erop toeziet dat dit wordt gerealiseerd.De kans om met state-of-the-art software te werken heb je hier. Klanten en derden partijen allemaal een optimale klantervaring geven? Dat kan hier!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m

Wat jij krijgt is teveel om op te noemen, maar we beginnen met:
- een contract voor onbepaalde tijd;
- een basis salaris startend vanaf € 4000,-;
- 25 vakantiedagen per jaar;
- Thuiswerken en/of 32-36 uur werken mogelijk (mits de opdracht dit toelaat);
- Keuze tussen wel/geen auto en ov-/km-vergoeding;
- auto, laptop en smartphone van de zaak + onkostenvergoeding;
- onbeperkt opleidingen volgen naar eigen wens;
- zeer goede pensioenregelingen;
- en nog veel meer mooie mogelijkheden.

lees meer

Gezocht: Infrastructuur Specialist bij top-werkgever!
Score: 9.0
Stemmen: 15

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle