user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature C# ASP.NET MVC Junior Software Developer met vrijheid!

Software Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkt in een klein maar groeiend en jong team aan de software in een Agile ontwikkelomgeving. Je bent een echte back-end developer en je gaat er voor zorgen dat de applicaties uitstekend en snel werken omdat daar de focus juist op gelegd moet worden. De applicaties worden namelijk live gebruikt in verschillende bijeenkomsten dus het moet er ook nog eens gelikt uit zien.

Dit alles doe je door gebruik te maken van ASP.NET, C#, MVC, Angularjs, HTML, JS, CSS en uiteraard SQL databases.

Wat deze functie leuk maakt is het jonge team, de dynamiek in de functie aangezien je ook met klanten te maken krijgt, de uitstapjes naar interessante developer bijeenkomsten en het continu op de hoogte blijven van de laatste software ontwikkel snufjes. Wij hopen je enthousiast gekregen te hebben voor deze functie!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau richting de ICT;
- Je stelt je leergierig op en je wilt je graag verder ontwikkelen als Software Developer .NET;
- Je bent net klaar met je HBO of WO opleiding of je hebt je eerste jaren als developer al meegemaakt;
- Je bent sterk op de back-end en je wilt daar ook graag op acteren;
- Je kunt ook bezig zijn op de front-end, maar zo lang het maar geen designing hoeft te zijn;
- Je hebt kennis en kunde van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie maakt onderscheidende software voor financiële instellingen. Er zijn vele bedrijven die daar de focus op leggen, maar door gebruik van de nieuwste ontwikkel technieken wordt er prachtige en hoogwaardige zakelijke software gerealiseerd voor vele bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Middels de gemaakte software kunnen bedrijven gemakkelijk gegevens weergeven bij meetings, overleg, vergaderingen, maar het wordt ook gebruikt voor het presenteren van data bij klanten.Door een fusie is er behoefte gekomen aan vele andere software applicaties die ook weer omgevormd moeten worden naar moderne en goedwerkende software. Help jij mee?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend (veel vakantiedagen!), het salaris is goed en afhankelijk van je ervaring. Er is veel ruimte voor opleidingen en flexibele werktijden en een thuiswerkregeling.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Pijnacker Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Pijnacker