Vacature Senior WO Frontend Dev: Zeldzaam goede arbeidsvoorwaarden!

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • Universitair of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wanneer je aan de slag gaat voor dit bedrijf zul je dus geplaatst worden bij uitdagende opdrachtgevers. Het gaat vrijwel altijd om langlopende projecten, vaak met een duur van één a twee jaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je continu op andere projecten wordt gezet, maar je krijgt ruimschoots de tijd om echt iets moois te bouwen. Je wordt pas van een project afgehaald als het eindresultaat jou volledig tevreden stemt.

Verder is het mooie aan deze organisatie dat zij ook interne projecten hebben. Hierdoor bieden zij, op papier en in de praktijk, de garantie dat je nooit langer dan 30 minuten van je huis aan het werk zal gaan. Is er even geen opdracht binnen deze straal van 30 minuten beschikbaar? Dan word je op een intern project gezet. Hierdoor wordt jouw reistijd ten alle tijden zoveel mogelijk beperkt.

Binnen het Scrumteam van jouw opdrachtgever ga jij, samen met het team waarin jij de leiding neemt, aan de slag met de ontwikkeling van state-of-the-art applicaties en websites. Als WO geschoolde Senior Frontend Developer verwacht de eindklant niets minder dan een verbluffend eindresultaat, maar met jouw opleiding en voorkennis moet dit jou elke keer weer lukken.

Om je een voorbeeld te geven van het soort projecten waar jij op komt te zitten: Momenteel is er versterking van een Senior Frontender nodig in een Scrumteam bij een grote verzekeringsmaatschappij in Den Haag. Binnen dit Scrumteam zitten enkel zeer technische Developers met minimaal een HBO diploma, maar veelal zijn zij WO geschoold. Samen werken zij aan het ontwikkelen van een applicatie die automatisch algoritmes ontwikkelt, waarmee profielen van klanten geanalyseerd kunnen worden. Je kunt je dus voorstellen dat dit een heel gecompliceerd en technisch project is. In dit geval wordt de Frontend van dit project gebouwd in Javascript, React en Vue. 

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde Universitaire opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
- Minimaal vijf jaar ervaring met Javascript. Deze taal kent geen geheimen voor jou;
- Minimaal drie jaar ervaring met minstens twee Javascript frameworks;
- Hoe meer frameworks je beheerst en hoe langer je ervaring hebt als Frontender, hoe beter!
- Verder zijn HTML/CSS kinderspel voor jou;
- Ervaring met één of meer andere talen als PHP, .NET, Ruby en/of Java is een grote pré;
- Je bent proactief en communicatief sterk;
- Je hebt ervaring in een Lead functie of de ambitie de volgende stap van Senior naar Lead te maken;
- Je weet een team te motiveren en men hoeft jou niet te vertellen wat hard werken is;
- Je hebt ervaring met Agile/Scrum.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is gevestigd in de regio Gouda. Voor meerdere projecten in de Randstad zijn zij op zoek naar niets minder dan de allerbeste Frontend Developers.Het bedrijf waar jij voor komt te werken kent twee 'labels'. Onder het ene label werken Ontwikkelaars aan interne projecten. Onder het andere label, waarvoor zij op zoek zijn naar versterking, werken alleen de allerbeste Developers. Hierbij kun je denken aan WO geschoolde Frontenders met minimaal vijf jaar ervaring. Zij worden aangenomen om bij klanten, bijvoorbeeld grote verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en grote multinationals, in Scrumteams de leiding te nemen.Omdat jouw potentieel nieuwe werkgever hard groeit is er een dringende behoefte aan meer van dit soort collega's. Momenteel telt het bedrijf acht van deze slimme koppen. Ben jij dus WO geschoold, heb jij minimaal vijf jaar ervaring als Javascript Frontend Developer en wil jij op de meest uitdagende en technisch gecompliceerde projecten de leiding nemen in een Scrumteam? Dan is dit de plek waar je dat moet doen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uiteraard beseft jouw nieuwe werkgever dat iemand met een zwaar profiel als dat van jou, in de watten gelegd moet worden. Dat doen zij dan ook heel goed! Zo krijg jij straks:
- Een zeer riant en boven marktconform salaris;
- Daar bovenop een 13e maand;
- Een 'happiness vergoeding' van € 400 netto per maand, puur bedoeld om leuke dingen van te doen;
- Een klasse C auto;
- Een bonus voor de uren die je gedraaid hebt;
- Een uitdagende functie met een prachtig groeipad!

lees meer

Senior WO Frontend Dev: Zeldzaam goede arbeidsvoorwaarden!
Score: 8.7
Stemmen: 17

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Gouda