user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Slimme Python/JS Dev gezocht die wil werken met AI en ML

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen het Ontwikkelteam wordt bijna volledig Scrum gewerkt. Het grootste verschil met 'echte' Scrum is dat het hier vaak om langlopende projecten gaat, dus korte sprints zijn niet van toepassing. 

Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt naar aanleiding van het bovenstaande, kom je terecht in een technisch uitdagende omgeving waar je met nieuwe technieken werkt. Jouw belangrijkste taken zullen het bouwen en onderhouden van applicaties, platformen, testpanels en API's zijn. Dit zal je aan de Frontend doen met Javascript en MeteorJS, aan de Backend met Python en vaak met een MongoDB database. Hierbij ligt de focus voornamelijk op Python Development. Er wordt niet van jou verwacht dat er een prachtige Frontend gebouwd wordt, jouw applicaties moeten functioneel zijn en doen waarvoor ze gebouwd worden.

Jouw functie is echter niet puur en alleen een Development functie. Jij mag straks actief meedenken over de bedrijfsvoering en over datagerichte oplossingen. Het is daarom belangrijk dat je wiskundig sterk bent en minimaal een HBO diploma hebt. Er is straks niet iemand die jou vertelt wat je moet gaan ontwikkelen, jij moet zelf bedenken op wat voor manier jij een applicatie moet gaan bouwen om hem zo optimaal mogelijk data te laten verwerken en gebruiken.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf goed in woorden kunt uitdrukken en communicatief sterk bent. Deze organisaties krijgt namelijk subsidie voor de innovaties die zij doen binnen hun vakgebied. Om deze subsidie te blijven ontvangen, moeten zij de innovaties, problematiek en oplossingen die zij daarvoor aandragen wel goed kunnen omschrijven en documenteren. 

Tot slot is het goed om te weten dat hier een mooi groeipad voor je klaarligt. Zo ziet jouw potentieel nieuwe werkgever je op den duur graag doorgroeien naar een Lead functie!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO of WO diploma;
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring met Python en Javascript;
- Je hebt ervaring met MongoDB of een andere documentgeoriënteerde database;
- Je bent in staat complexe problemen goed te omschrijven, zowel in woord als geschrift;
- Kennis van/ervaring met het Meteor Framework is een pré;
- Je wilt je graag verdiepen in Machine Learning en Artificial Intelligence, of je hebt hier al ervaring mee;
- Kennis van/ervaring met DevOps is een pré;
- Je bent proactief en denkt graag actief mee over oplossingen;
- Je bent wiskundig aangelegd;
- Je werkt graag in een klein team aan uitdagende en diverse projecten.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een bedrijf in Gouda ben ik op zoek naar een Fullstack (Python/Javascript) Developer. Het gaat om een fulltime interne functie. Deze organisatie richt zich op het ontwikkelen van dataplatformen, testpanels en applicaties, die bedrijven helpen om grote datastromen om te zetten in effectieve marketingcampagnes. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan data afkomstig uit kassasystemen of klantdata afkomstig van loyaltysystemen. Door de applicaties die jij gaat helpen bouwen kan deze data gestructureerd en vervolgens gebruikt worden, om uiteindelijk de marketing van klanten te optimaliseren.Hierbij wordt veel gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan Machine Learning en Artificial Intelligence. Oplossingen die gebouwd worden zijn bijvoorbeeld bedoeld om te achterhalen waarom consument A wel koopt en consument B niet. Dit wordt inzichtelijk gemaakt zodat bedrijven hier hun marketing op aan kunnen passen. Machine Learning/AI worden vervolgens ingezet om deze analyses te automatiseren en doorlopend plaats te laten vinden. In totaal werken er ongeveer 30 man binnen deze organisatie. Hiervan vormen er zeven samen de Development afdeling. De sfeer is zowel op de afdeling als bedrijfswijd heel informeel. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
- Een goed salaris dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt;
- Een goede pensioenregeling;
- Reiskostenvergoeding of een fiets van de zaak;
- 25 vakantiedagen;
- Een ruim trainingsbudget;
- Veel doorgroeimogelijkheden;
- Heel veel toffe borrels, uitjes en weekendjes weg;
- Een verantwoordelijke en uitdagende functie in een jong en enthousiast team!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Gouda