user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: Identity & Access Management (IAM) Consultant

ICT Security Consultant
CareerValue B.V.
 • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Identity & Access Management Consultant ben je verantwoordelijk voor adviseren, innoveren, initiëren en uitvoeren van IAM projecten bij grote organisaties. Je identificeert jezelf met de klant, werkt een strategie uit en draagt zorg voor de implementatie van een operationele oplossing. Zodoende zul je in deze functie dus veelal te maken krijgen met uitdagende en complexe vraagstukken welke van zeer groot belang zijn voor de eindklant.
Functie-eisen Als mogelijk aanstaand technisch consultant ben je iemand met een aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Het is dan ook een eis dat je goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen de security en netwerkwereld alsmede moet je goed uit de voeten kunnen als consultant op C-level. Daarnaast beschikt je bij voorkeur ook over ervaring met grote verander trajecten en met het behalen van diverse ISO certificaten. 

Overige eisen aan deze functie zijn:
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Gedegen kennis van Microsoft netwerk en Security Technology;
 • Ervaring met Identity & Access Management;
 • Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift;
 • In het bezit van CISSP, MCSE en/of MCSA;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is het best te typeren als een volwaardige professional op het gebied van cybersecurity, netwerkbeveiliging en risico analyses. Zij is middels haar 75 personeelsleden dan ook volledig actief binnen de kaders van internetcriminaliteit en de bijbehorende wereld van cybercrime, waar zij wereldwijd één van de grote namen in is. Middels haar inhouse en eigen ontwikkelde security portaal draagt zij de missie voor een veiligere internetomgeving van waaruit zij haar eindklanten bedient, ondersteunt en adviseert over eventuele risico's en/of bedreigingen. Verder is er bij deze klant sprake van een zeer innovatieve en uitnodigende werksfeer. De wereld van cybersecurity verandert dan ook continu waar zij ten alle tijden bij moet en wilt blijven. Vanwege deze hoge mate van verandering wordt er dan ook enkel gebruik gemaakt van de aller nieuwste technieken, toepassingen, hard- en software om eventuele cybercrime voor te kunnen zijn. Vanwege haar grootte als organisatie werkt zij dan ook nauw samen met diverse grote klanten in onder andere de bancaire sector waar veel interessante en complexe vraagstukken uit voortvloeien.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Buiten een uitdagende functie met voldoende doorgroeilijkmogelijkheden ontvang je direct een contact voor onbepaalde tijd. Er wordt veel aandacht besteed aan opleidingen en ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden. Enkele andere voordelen aan deze functie zijn:
• Contract voor onbepaalde tijd bij aanstelling;
• Boven marktconform salaris met interessante bonussen;
• Auto, laptop en uitstekende leasevergoeding;
• Ongelimiteerd studiebudget;
• Pensioenopbouw en vaste onkostenvergoeding;
• Overname van eventuele studievergoeding bij ex-werkgever.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Culemborg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Culemborg