user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: (Chief) Business Consultant voor Security afdeling

Business ConsultantICT Security Consultant
CareerValue B.V.
 • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als mogelijk aanstaand business consultant, kom je binnen de organisatie te werken in een zeer aantrekkelijke werksfeer waar je vanzelfsprekend in een (zeer) belangrijke functie terecht komt. als business consultant ben je dan ook veelal bezig met het voeren van diverse gesprekken met de eindklant. Zodoende ben je in staat op op c-level gesprekken te voeren over onderwerpen zoals digitale strategie, cloud management en uiteraard cyber security. Naar aanleiding van deze gesprekken werk je voor de klant een specifieke security roadmap uit waar je de technische vraagstukken weet te realiseren in praktische oplossingen. 

lees meer

Functie-eisen Als business consultant security ben je iemand met een aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Het is dan ook een eis dat je goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen de security en netwerk wereld. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je over diepgaande kennis moet beschikken over de nieuwste wet- en regelgeving zoals GDPR.

Overige eisen aan deze functie zijn:
 • Minimaal HBO opleidingsniveau technische bedrijfskunde of informatica, WO is een pré.;
 • Aantoonbare werkervaring als business consultant in de security;
 • Brede kennis op het gebied van ICT security, technologie en cloudarchitectuur;
 • Uitstekende communicatieve (mondeling en schriftelijk) en presentatie vaardigheden;
 • In het bezit van certificaten zoals CISSP, CISA, CISM, ITIL, ISO, COBIT, BiSL, ASL, Prince2, etc.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor deze bijzondere security grootheid uit de regio van Arnhem ben ik zoekende naar een zeer gedreven security specialist op het gebied van infrastructuur en cybercrime. Deze organisatie is zoals omschreven erg bijzonder; zo staat zij binnen Nederland bekend als één van de grootste spelers op het gebied van fullservice securityoplossingen waar zij zich de afgelopen jaren volledig in heeft gespecialiseerd. Zodoende is zij dan ook enorm sterk geworden in het aanbieden van security gerelateerde kwaliteitsproducten welke zij zelf volledig ontwikkelt en op de markt uitzet ten behoeve van een veilige/betere online wereld. Verder is deze klant het beste te typeren als een gezellige en informele organisatie waar gewerkt wordt met een 'hands-on' mentaliteit. Zo zijn de werkzaamheden binnen deze organisatie resultaatgericht waar de werkzaamheden uitgevoerd worden door multigedsciplineerde teams bestaande uit developers, engineers, consultants en architecten. Kortom, binnen deze organisatie werkt iedereen gezamenlijk mee aan een groter goed wat dan ook zeer sterk terug te merken is in de bedrijfscultuur, de diverse uitjes, de sfeer en uiteraard de uitgebreide mogelijkheden ter zelfontplooiing waar intern enorm veel waarde aan gehecht wordt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Prima salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bas Broenink.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem