Vacature Lead Mobile Developer Fullstack bij neusje van de zalm

Mobile Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het gaat om een consultancy functie waarbij jij werkzaam zult zijn bij diverse klanten in de regio Gelderland. Je functie is dus enorm divers. Je zult vanuit een DevOps team gaan werken. Er wordt van jou verwacht dat je meedenkt in ideeën over hoe bedrijven mobieler kunnen gaan werken, en dit weet jij als geen ander om te buigen in gave toepassingen waar de eindgebruikers geen genoeg van zullen krijgen. Je ontwikkelt geavanceerde Apps  inclusief koppelingen naar achterliggende systemen zoals SAP, Sharepoint en CRM.  Ook houd jij je bezig met het implementeren van Mobile device Management en Mobile Application Management. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor je team, je klant, programmeren, implementeren van diverse technieken én jij beslist over de tools en talen. Hoe jij dit allemaal gaat doen mag je zelf bepalen. Jij bent namelijk de specialist op dit gebied! Met passie begeleidt jij je team en schakel jij met de klanten. Met jouw drive ben je leergierig en neem je jouw mensen daarin mee. 

lees meer

Functie-eisen - Minimaal HBO Informatica of WO Informatica;
- Enkele jaren ervaring als senior Lead Mobile Developer;
- Je kennis van HTML5, CSS, Javascript of Native is goed;
- Jouw kennis van C#, .NET en/of Java is net zo goed;
- Je wilt graag werken met de beste mensen in dit vakgebied
- Je bent leergierig en weet het beste uit jezelf en anderen te halen;
- Je hebt er geen problemen mee uit je comfort zone te stappen en je bent een uitvinder/pionier die de Nederlandse taal goed beheerst.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie behoort tot het neusje van de zalm. Hier mag jij als Lead Mobile Developer Fullstack de meest toffe projecten doen en het track record van dit bedrijf is dan ook zeer goed te noemen. Zij doen o.a. projecten zoals eenvoudig via een app een betaalverzoek sturen, overal ter wereld een taxi of hotelkamer reserveren en het makkelijk indienen van declaraties. De projecten worden in meerdere talen uitgevoerd waaronder Java een belangrijke rol speelt. Je zult gaan samenwerken met de allerbeste specialisten op het gebied van Cross Platform Software Engineering. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris met een auto en tankpas. Goed pensioen. Mobiele telefoonvergoeding. Werken met de beste specialisten in dit vakgebied die intern heel veel leuke dingen samen doen en waarbij je veel doorgroei en ontwikkelmogelijkheden krijgt!

lees meer

Lead Mobile Developer Fullstack bij neusje van de zalm
Score: 8.5
Stemmen: 51

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem