user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software tester gezocht die graag test automatisering wil

Software Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als tester kom je te werken in een Agile Scrum team bestaande uit meerdere developers, designers en product specialisten. Wegens het internationale karakter wordt er ook Engels gesproken. Als tester ben je betrokken bij het gehele proces; zo mag je over de visie en de aanpak meedenken, breng je structuur aan het testing proces, stel je testscripts en voer je deze ook zelfstandig uit. Je zorgt tevens voor een zorgvuldige documentatie en je hebt nauw contact met je team- en testinggenoten.
Dit bedrijf houdt van innovatie, ontwikkeling en groei. Vanuit dat perspectief zijn ze op testing gebied momenteel druk bezig met test automation. Ze bieden testers dan ook de kans om zich op dit gebied te ontwikkelen en er mee te werken, ook al heb je er nog geen ervaring mee. Het enige wat jij moet meebrengen is een gezonde dosis passie en affiniteit met dit aspect. Hetzelfde geldt voor testcertificaten; indien je TMap of ISTQB gecertificeerd bent is dat een grote plus. Anders helpt de organisatie jou bij het behalen van deze certificaten. Al met al ga jij als tester dus gigantische stappen maken binnen deze organisatie!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als tester óf je beheerst de basis
- Ervaring met Agile / Scrum is een pre
- Je beschikt over testcertificaten of je wil deze graag halen
- Test automation affiniteit is van belang!
- Je spreekt en schrijft goed Engels

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wil jij graag jezelf ontwikkelen op het gebied van test automatisering? Heb je de eerste stapjes op dit gebied al gemaakt of wil je juist een werkgever die jou deze kans biedt? Dit bedrijf in Heerhugowaard is op zoek naar testers die zich graag bezig willen houden met test automatisering; de toekomst van testing!De organisatie is te typeren als nuchter, energiek, jong en ontzettend groeiend. Ze staan bekend om het ontwikkelen van een platform waarmee bedrijven en eventueel particulieren gemakkelijk hun eigen applicaties kunnen bouwen zonder dat je echt kennis van programmeren hoeft te hebben. Zowel desktop, mobile en online applicaties. Een revolutionair programma dat door kleine en grote bedrijven wordt gebruikt, zowel in Nederland als daarbuiten. Wegens hun innovatieve karakter in combinatie met gebruikersgemak, is het bedrijf erg succesvol en zijn ze in werknemers en in klanten afgelopen jaar al meer dan verdubbeld! Daarnaast is het pand ontzettend modern, is er voldoende parkeergelegenheid en heb je weinig tot geen last van files. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar de range reikt tot ongeveer 3500 euro bruto op basis van 40 uur.
Daarnaast zijn ook interessante secundaire voorwaarden beschikbaar zoals een goede lunch, een fitnessabonnement, een modern pand, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en gezellige borrels / teambuildingsactiviteiten.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heerhugowaard Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Heerhugowaard