user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP-ers gezocht voor mooie interne rol met grote projecten!

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij gaat hier samen met je collega's werken aan verschillende uitdagende projecten. Hierbij ga je je focussen op de back-end van de producten die je maakt waarbij je gaat werken met Symfony en Drupal. Als je géén Drupal kennis of ervaring hebt is dat niet erg, je mag dit hier tijdens je werktijd leren en gaat daar meer dan genoeg ondersteuning in krijgen van je collega's. Wat je hier als ontwikkelaar vooral gaat merken is dat je hier echt als een team gaat werken. Je werkt allemaal aan een specifiek gedeelte van een project maar zal vooral samen een fantastisch eindproduct neerzetten.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt bij voorkeur een relevante HBO opleiding afgerond;
– Je hebt relevante werkervaring op het gebied van PHP ontwikkeling;
– Je hebt enige kennis van één of meerdere frameworks;
– Je bent in staat om snel te leren; 
– Jij bent een fijne en betrouwbare persoonlijkheid.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Namens één van onze leukere klanten ben ik op zoek naar PHP ontwikkelaars die echt weten wat ze doen. Het gaat hier om een interne functie waar je 40 uur per week gaat werken.Mijn opdrachtgever is een toonaangevend bureau in onze hoofdstad en heeft een mooi klantportfolio. Ze bouwen websites en webapplicaties voor bekende opdrachtgevers voor bedrijven in zowel de commerciële- als de overheidssector. Een klant waar nu hard voor gewerkt is bijvoorbeeld de Nederlandse tak van een wereldwijd TV-station, hiervoor worden van scratch af aan nieuwe webapplicaties gemaakt. Om hun projecten altijd van waarde te laten zijn wordt alles uit de kast getrokken om een goed werkende en ogende oplossing te creëren. Ze werken voornamelijk met Symfony en Drupal maar er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheid om nieuwe technieken te implementeren.Er werken bij dit bureau 8 andere mensen die zich allemaal richten op development. Je gaat dus dag in dag uit samenwerken met collega's die weten waar ze het over hebben en continu bezig zijn met het neerzetten van een uitstekend werkende code.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met veel groeimogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om regelmatig bij te scholen in je vak en er heerst een hele prettige werksfeer.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam