user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren C# Developer gezocht voor interne functie

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De organisatie heeft één groot standaardproduct (een webbased applicatie), met daaromheen allemaal verschillende modules. Jij komt, soms samen met de andere ontwikkelaars volgens Scrum richtlijnen en soms alleen, te werken aan zowel het onderhouden en optimaliseren van bestaande modules als aan het bouwen van volledig nieuwe modules. Het feit dat de organisatie continu groei betekent natuurlijk ook dat de database steeds verder groeit. Dit betekent dat jouw werkzaamheden vooral aan de Backend met C# zullen zijn.

Indien je het leuk vindt krijg je de ruimte om je ook met de Frontend te bemoeien, maar hier zal niet het zwaartepunt van jouw werkzaamheden liggen. Alle applicaties en modules hebben een goede Frontend, het belangrijkste is het continu verbeteren en uitbreiden van de Backend en de koppelingen met de groeiende database. Hiervoor werk je, naast C#, met MySQL. 

lees meer

Functie-eisen - MBO/HBO werk-/denkniveau;
- Ruime ervaring met C#;
- Ervaring met MySQL;
- Kennis van HTML en CSS;
- Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels;
- Een proactieve houding.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is een organisatie die een prachtige totaaloplossing aanbiedt aan bedrijven actief in de bouwsector. Zij zijn namelijk in eerste instantie een adviesbureau, maar bieden daarnaast ook softwarepakketten aan waarmee klanten hun adviezen kunnen realiseren. Deze klanten zijn veelal bedrijven actief in de bouwsector.De sfeer binnen het bedrijf is informeel en gemoedelijk. Het is een echt familiebedrijf waar iedereen zich thuis voelt. Op de afdeling software development werken momenteel drie personen, één senior ontwikkelaar en twee mediors. Omdat het bedrijf continu groeit is er behoefte aan versterking van nog een C# Developer. Dit kan zowel een medior als een senior zijn. Belangrijk is dat de nieuwe ontwikkelaar goed kan werken met C#, zowel zelfstandig als in teamverband.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend. Zo krijg je een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om je stempel op een product te drukken, goede opleidingsmogelijkheden en meer.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Papendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Papendrecht