user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Mobile Developer iOS

Mobile Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In deze functie ga jij in 1 of meerdere teams aan de slag. Je werkt daarbij in het team die wordt aangestuurd door de architect. Maar ook zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. Je hebt namelijk korte lijnen met je collega's. Het gezamenlijke doel is namelijk topproducten creëren die gebruiksvriendelijk en hip zijn voor de gebruikers. Je zult je bezig houden met de architectuur, technische frameworks en het maken van iOS apps waarbij jij bij voorkeur ook kennis hebt van Android. Swift is de belangrijkste taal waarmee jij dit alles zult gaan bereiken. Het is belangrijk dat jij de code goed technisch weet op te zetten en jij gebruiksvriendelijkheid geen moment uit het oog verliest. Je zult dus veel schakelen met je collega's en dit alles doen jullie natuurlijk binnen Scrum. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding richting IT, Computer Science of Informatica;
- Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring (pre geen must);
- Je hebt kennis van Swift, iOS, API's en DevOps-style web deployments;
- Je bent enthousiast, leergierig en je hebt passie voor je vak;
- Je bent creatief, ondernemend en kunt zelfstandig werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit leuke bedrijf behoort tot 1 van de grootste spelers in deze markt en is innovatief en professioneel. Ze lossen complexe vraagstukken op door internettechnologie doeltreffend in te zetten. Het grote voordeel van dit bedrijf is dat dit alles gebeurd vanaf hun eigen kantoor, je hoeft dus niet te reizen naar de opdrachtgevers. De sfeer binnen de organisatie maakt het dat jij warm onthaald zult worden en is informeel. Je komt daarnaast te werken in een leuk en hecht team met meerdere Mobile Developers die een grote passie voor dit vak hebben. De opdrachten die zij uitvoeren zijn voor bekende namen en organisaties in Nederland. De kans is heel groot dat ook jij hier nu al dagelijks gebruik van maakt. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ontzettend interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed loon en pensioenregeling, ruime vergoeding voor een zorgverzekering en studiemogelijkheden. Daarnaast krijg jij de kans door te groeien binnen deze organisatie en sympathieke en kundige collega's die graag hun kennis met jou delen!

lees meer

Mobile Developer iOS
Score: 8.4
Stemmen: 37

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven