user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Java development vacature bij informele ECM specialist

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Deze senior functie is een brede en uitdagende rol. Je gaat je op technisch gebied bezig houden met de architectuur en met de verdere verbetering van bestaande producten. Je hebt een duidelijke visie die je weet uit te dragen en over te brengen op je team. Samen met je team, die verder bestaat uit een tester en een aantal developers, werk je de plannen uit tot  goede werkende applicaties en je programmeert ook mee. Naast je technische werkzaamheden geef je ook leiding aan je team.

Naast het feit dat hier zeer complexe en uitdagende development werkzaamheden liggen dient je werk ook nog eens een groot maatschappelijk doel. De mede door jouw ontwikkelde applicaties zorgen indirect voor een betere gezondheid. Onder andere op het gebied van informatievoorziening en informatie deling zijn er een groot aantal applicaties ontwikkelt die bij diverse instellingen al in gebruik zijn.

In deze functie kan jij je technische ei helemaal kwijt. Door de complexiteit van de applicaties wordt er veel van je gevraagd en door het werken met de nieuwste technieken blijf je ook helemaal up to date. Je wordt vanaf het technische ontwerp tot het ontwikkelen zelf verantwoordelijk. Er wordt gewerkt middels Agile methoden en naast webbased applicaties krijg je ook te maken met koppelingen naar mobile devices.

lees meer

Functie-eisen - Meer dan 4 jaar JAVA J2EE werkervaring;
- Communicatief in het Nederlands;
- In bezit van een grote nieuwsgierigheid en passie voor IT;
- Afgeronde HBO of WO richting informatica;
- Bij voorkeur diverse JAVA certificeringen.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Amsterdam en is gespecialiseerd om software te ontwikkelen om document stromen te optimaliseren. Momenteel is de gehele organisatie 30 FTE groot en de ICT afdeling bestaat momenteel uit 5 FTE. Binnen de organisatie heerst een open en informele werksfeer.Vanwege de toegenomen werkzaamheden is men op zoek naar een ervaren developer om het team te komen versterken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden binnen deze organisatie zijn meer dan uitstekend! Zo is er een goed salaris, met ruimte voor groei. Daarnaast bieden ze ook hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goede pensioen en ziektekosten regeling.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hoofddorp