user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Java developer gezocht voor unieke marktleider!

Developer
CareerValue B.V.
 • CareerValue B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt te werken in een team van gedreven Java developers die met elkaar nieuwe en toekomstige applicaties van dit bedrijf ontwikkelen. Daarnaast zorgen ze met elkaar dat de bestaande applicaties voor de eindklanten goed onderhouden blijven. Ze zitten in een fris pand en naast het ontwikkelen is er tussendoor regelmatig ruimte voor het delen van kennis en ontspanning met elkaar. 
 • Ze zijn goed te bereiken met het OV en tevens zijn er parkeermogelijkheden voor de deur. 
 • Er is ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je kunt hier veel uitdaging vinden in het Java werk straks. 
 • Omdat ze voor bedrijven wereldwijd werken kom je met heel veel verschillende A-merken in aanraking. 
 • Wat het werken hier extra bijzonder maakt is dat ondanks dat het een relatief kleine organisatie is men wereldwijd behoort tot één van de betere spelers in hun markt.

lees meer

Functie-eisen - HBO of WO opleiding met als richting informatica
- Ervaring als Java developer
- Goede kennis van recente Java technologie
- Goed samen kunnen werken
- Mocht je naast Java ervaring ook kennis hebben van front-end technologie dan is dat een pré
- Je bent woonachtig in de regio Arnhem / Nijmegen
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bijzondere bedrijf uit de regio Arnhem / Nijmegen is actief in unieke nichemarkt waarin ze behoren tot de top!Ze helpen wereldwijd grote organisaties bij het doen van onderzoek naar bestaande en nieuwe producten van hun eindklanten. Door de slimme software van dit bedrijf kunnen multinationals hun producten helemaal afstemmen op hun eindklanten.Het zijn onderzoeken die zeer nauwkeurig plaatsvinden en waar vaak grote groepen mensen bij betrokken zijn. We zoeken voor dit bijzondere bedrijven ervaren Java developers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast een goede verloning is er veel ruimte voor jouw persoonlijke inbreng en kom je te werken bij een organisatie die een unieke markt bedient. Parttime werken (4 dagen) is mogelijk en naast de prima verloning zijn er mogelijkheden om extra bonussen te verdienen. Tevens komt je werken in een leuk en gedreven team met ervaren Java developers.

lees meer

Java developer gezocht voor unieke marktleider!
Score: 9.6
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem