user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Unieke Java kans! Blockchain ontwikkelen met Java!

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving We zoeken een ervaren Java ontwikkelaar met interesse in Blockchain technologie. Je hoeft hier nog geen ervaring in te hebben echter het moet je wel aanspreken om hiermee aan de slag te gaan.
Ze werken Agile Scrum en er werken op het moment ongeveer 10 ontwikkelaars. Het is dus met een relatief kleine groep dat ze dit product ontwikkelen en succesvol in de markt zetten.
Op het moment dat je nu instroomt als Java developer kun je meegroeien met het bedrijf. Ze maken een enorme en tegelijkertijd stabiele ontwikkeling door met veel doorgroeikansen voor medewerkers op termijn. 
Ze bestaan al geruime tijd en hebben een stevig fundament. Het is een hele prettige werkgever met naast heel veel uitdaging voor jou als Java developer ook erg goede voorwaarden.
Denk bijvoorbeeld aan direct een contract voor onbepaalde tijd bij de start. Dat is vrij uniek en zien we niet vaak. Tevens is het mogelijk om 1 dag per week remote te werken als je wat verder weg woont van Maarssen. De mensen gaan positief met elkaar om. 
De voertaal is Engels en Nederlands waarbij het zwaartepunt op het Engels ligt. Dus mocht je uit het buitenland komen en al een beetje Nederlands kunnen en je willen binden aan de regio, dan kan dat hier. 
Eis is wel dat je jezelf blijft ontwikkelen in het Nederlands en ook van plan bent om in Nederland te blijven de aankomende jaren. 
In overleg is er veel bespreekbaar, zoals bijvoorbeeld een auto van de zaak en ook het salaris is concurrerend met de markt.

lees meer

Functie-eisen - HBO of WO niveau
- Ervaring met Java
- Interesse in Blockchain
- Communicatiefvaardig 
- Tenminste 32 uur per week beschikbaar
Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf zit op steenworp afstand van station Maarssen en is zowel met de trein als met de auto goed aan te reizen vanuit Amsterdam en Utrecht. Ze ontwikkelen hier in Java eigen Blockchain technologie waar overheden documenten mee kunnen authenticeren zodat ze ook in de tijd rechtsgeldig blijven. Een grote groep gemeenten in Nederland maken hier al actief gebruik van en kunnen zo waarborgen dat de (digitale) documenten ook 'echt' zijn en niet aangepast. Dit zorgt voor een grote mate van veiligheid in de documentstromen van overheden en mijn klant maakt een grote groei door. Inmiddels zijn ze ook actief in de VS en ook daar is grote interesse in hun in eigen beheer ontwikkelde technologie. Ze ontwikkelen dit zelf en dat in combinatie met de toepassing maakt het een unieke oplossing voor overheden. In de toekomst kunnen ook notarissen gebruik maken van deze technologie. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Direct een contract voor onbepaalde tijd. Auto van de zaak is bespreekbaar. Goed loon. Werken aan eigen Blockchain ontwikkeling in Java.
Kortom een uitstekende werkgever met heel veel uitdaging op Java en Blockchain vlak.

lees meer

Unieke Java kans! Blockchain ontwikkelen met Java!
Score: 9.8
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maarssen