user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Wanted: React (Native) Dev die de wereld wil verbeteren

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ter versterking van dit team is dringend behoefte aan een ervaren React/React Native Developer. De ideale kandidaat beheerst zowel React als React Native, zodat je een bijdrage kan leveren aan zowel web- als mobiele applicaties. Maar mocht je alleen React of alleen React Native beheersen, ben je ook van harte welkom!

Samen met de 7 andere ontwikkelaars bouw je aan uitdagende en technisch gecompliceerde opdrachten. Je komt terecht in een jong team met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar. Ondanks de relatief jonge leeftijd van veel van jouw collega's kom je wel zonder meer terecht in een team van experts. Er wordt hier hard gewerkt en er is veel kennis in huis. Niet voor niets hebben zij al meerdere award-winnende applicaties gebouwd.

Er wordt hier altijd met nieuwe technologieën en versies gewerkt. Je zal voornamelijk werken op de Frontend met React en/of React Native, Javascript en Redux (of bijvoorbeeld Apollo of MobX). Als je het leuk vindt kun jij je ook bemoeien met Backend Development, hiervoor wordt Ruby on Rails gebruikt. Kennis hiervan is dus mooi meegenomen, maar absoluut geen eis voor deze functie. 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat er binnen deze organisatie veel ruimte is voor eigen initiatief. Je kunt in grote mate zelf bepalen met welke technieken je werkt en hoe jouw functie eruit komt te zien. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en jouw ideeën, die kunnen helpen de bedrijfsvoering en het ontwikkelingsproces te verbeteren, worden hier altijd gewaardeerd. Daarnaast wordt er elke maand één dag ingeruimd waarop er niet voor klanten gewerkt wordt, maar waarop jullie als team gaan kijken naar de nieuwste technologieën en naar hoe die wellicht geïmplementeerd kunnen worden in de organisatie. 

lees meer

Functie-eisen - HBO werk-/denkniveau;
- Minimaal twee jaar ervaring met React en/of React Native;
- Ervaring met Redux of vergelijkbare tools, als Apollo of MobX;
- Je bent communicatief sterk er denkt graag mee met klanten en de organisatie;
- Je bent niet iemand die alleen maar stil in een hoekje zit te ontwikkelen;
- Ervaring met Agile werken is een pré;
- Zowel in teamverband als zelfstandig kun jij prima uit de voeten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ter versterking van een jong en internationaal team ben ik op zoek naar een ervaren React/React Native Developer.Mijn opdrachtgever is een bureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van hoogstaande webapplicaties, mobiele applicaties en API's. Dit doen zij veelal voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld. Er zit af en toe wel een commercieel bedrijf bij, maar in de regel probeert jouw nieuwe werkgever alleen maar opdrachtgevers aan te trekken die maatschappelijk belangrijke projecten realiseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een applicatie waarmee mensen met een ernstige longziekte meer controle over hun leven (terug) kunnen krijgen, waardoor zij beter leren leven met hun ziekte. Een ander voorbeeld is een award-winnende applicatie waarmee kankerpatiënten hun conditie op peil kunnen houden. Deze applicatie werd in zowel Nederland als daarbuiten een groot succes. Deze oplossingen worden gebouwd vanaf een prachtig oud pand in het centrum van Utrecht (50 meter van de Domtoren), in een team van ongeveer 10 man (7 Developers). In dit team vind je meerdere nationaliteiten, dus de voertaal is Engels.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Een goed en marktconform salaris;
- 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenbijdrage;
- Reiskostenvergoeding;
- Een groot deel van je sportabonnement wordt vergoed;
- Gratis lunch;
- Een MacBook Pro;
- Maandelijks één dag om onderzoek naar nieuwe technieken te doen;
- De kans écht iets te betekenen voor de wereld;
- Een hele uitdagende functie in een hecht team;
- Een kantoor in hartje Utrecht op loopafstand van het station.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht