user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht door club bekend van TV: Fullstack Javascript Dev

Full-stack (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De behoefte aan Fullstack Javascripters is groot, omdat dit bedrijf al haar producten bouwt in Javascript, zowel op Frontend als Backend gebied. Voor het stuk Frontend wordt namelijk gebruik gemaakt van Javascript, ExtJS, VueJS en ReactJS, de Backend wordt gebouwd in NodeJS. Leef jij dus voor het ontwikkelen van prachtige software in Javascript? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Van de 20 personeelsleden vormen er ongeveer 10 samen de R&D afdeling. Hier worden volgens een Scrumachtig principe (wel sprints, stand-ups etc, maar bijvoorbeeld geen Scrum Masters) in sprints van enkele weken projecten afgerond. Per project wordt bepaald wie van de Ontwikkelaars hier het meest geschikt voor zijn. Vervolgens wordt er een team van drie gevormd om het project tot een fantastisch en technisch gecompliceerd eindresultaat te brengen. Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld een nieuw product, bugfixing in een bestaand product of het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden/technieken en het ontwikkelen van prototypen.

lees meer

Functie-eisen Omdat het bouwen van producten met behulp van Javascript aan zowel de voorkant als achterkant vrij nieuw is en nog niet veel gedaan wordt, begrijpt mijn opdrachtgever dat het lastig is kandidaten te vinden die alle hierboven genoemde frameworks beheersen. De geschikte kandidaat moet daarom aan het volgende voldoen:

- Minimaal twee jaar ervaring met Javascript;
- Minimaal één jaar ervaring met NodeJS;
- Minimaal één jaar ervaring met een ander Javascript framework, bijvoorbeeld React, Angular, Vue of Ext, ervaring met meer is een pré;
- Een DOEN mentaliteit;
- Leert graag nieuwe technieken;
- Denkt graag actief mee.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ken je die televisiereclames die zo gemaakt zijn dat ze de hele dag door in je hoofd blijven hangen? Mijn opdrachtgever is een organisatie in Amsterdam-Noord, verantwoordelijk voor zo'n reclame. Deze reclame werpt echter wel zijn vruchten af.Het is namelijk lastig om te omschrijven hoe snel deze organisatie en hun product, op maat gemaakte software waarmee alles omtrent projecten binnen organisaties geautomatiseerd en inzichtelijk gemaakt wordt, groeien. Zo is het aantal personeelsleden in het afgelopen half jaar met nog eens 25% toegenomen, waardoor er in totaal nu ongeveer 20 gemotiveerde mensen werken, verdeeld over twee kantoren (Amsterdam en Zuid-Europa). Maar hier stopt de groei absoluut niet. Sterker nog, er is nog steeds een grote behoefte aan nieuw personeel. De grootste behoefte is er momenteel aan ervaren Fullstack Javascript Developers. Binnen de organisatie is heel veel kennis in huis, die graag onderling gedeeld wordt. Er heerst een informele sfeer en een echte 'doen-mentaliteit'. Er worden hier prachtige producten gebouwd en daar zijn alle medewerkers trots op!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Een goed en boven marktconform salaris;
- Daar bovenop 10% extra voor je pensioen;
- Een variabele bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat (variërend van één tot drie maandsalarissen);
- 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen, als je een jaar niet ziek bent nog drie extra;
- Reiskostenvergoeding;
- Een laptop;
- Flexibele werktijden;
- De mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Dit is naar eigen inzicht in te delen.
- De mogelijkheid om op kosten van de baas je collega's in Zuid-Europa op te zoeken (als je het leuk vindt).

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam