user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: Junior IAM Consultant Cybersecurity

ICT Security Consultant
CareerValue B.V.
 • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Identity & Access Management Consultant ben je primair verantwoordelijk voor adviseren, innoveren, initiëren en uitvoeren van diverse IAM projecten bij verschillende eindklanten. Je identificeert jezelf met de klant, werkt een strategie uit en draagt zorg voor de implementatie van een operationele oplossing. Zodoende krijg je te maken met uitdagende maar zeer interessante vraagstukken waarbij je de klant gaat helpen met bijvoorbeeld de overstap naar een hybride scenario zonder in te leveren op Governance en Compliance.

lees meer

Functie-eisen Als Identity & Access Management (IAM) Consultant ben je helemaal thuis in de wereld van elektronische toegang voor on-premise systemen, applicaties en de cloud. Het is gezien de technische aspecten van deze functie dan ook erg belangrijk dat je goed op de hoogte moet zijn van de nieuwste toepassingen en ontwikkelingen binnen deze wereld van security en natuurlijk de cloud. Middels jouw kennis ben je dan ook in staat om de klant een gedegen en technisch advies te kunnen doen m.b.t. tot haar probleemstelling en hoe zij zich het beste kan weren tegen de continu veranderende cyberincidenten. Jouw toegevoegde waarde als consultant is dan ook dat je volledig in staat bent om een organisatie ten aanzien van de mensen, processen en techniek op adequate wijze te adviseren.

Overige eisen aan de functie zijn:
 • Je hebt zeer veel affiniteit met de wereld van security en 
 • Je hebt kennis van management systemen op het gebied van informatiebeveiliging en van de nieuwe 
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in een soortgelijke 
 • Je beschikt over een basiskennis van Linux en 
 • Je bent in het bezit van relevante certificaten en bent bezig deze te behalen;
 • Je bent communicatief zeer sterk en tevens in het bezit van een rijbewijs. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Voor deze specifieke klant welke zich de afgelopen jaren volledig heeft gespecialiseerd in een combinatie van softwareontwikkeling en security, ben ik momenteel hard zoekende naar een gedreven en enthousiaste IAM consultant. Deze organisatie, welke vanuit haar start bekend stond als een vrij grote en bekende softwareontwikkelaar heeft de afgelopen jaren erg veel aandacht besteedt aan de wereld van cybersecurity. Zodoende zagen zij diverse kansen in de vorm van een succesvolle combinatie waar zij momenteel druk bezig is met het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte security portalen voor haar diverse eindklanten. Verder heeft deze klant een landelijke dekking en een groot/divers klantenbestand waardoor zij veelal werkt aan de hand van uiteenlopende en diverse projecten. Gezien haar technische achtergrond en innovatieve wensen, wordt er binnen deze organisatie tevens gewerkt met de nieuwste technieken en toepassingen welke je in jouw eigen tempo volledig eigen kunt maken. Er is dan ook sprake van een informele setting welke gepaard gaat met een relaxte werksfeer en uitdagende werkzaamheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden bij deze functie zijn erg goed:
• Onbepaalde tijd contract;
• Uitstekend salaris met interessante bonusregelingen;
• Vrije keuze uit een laptop, telefoon en overige toebehoren;
• Vrije keuze voor een leaseauto; inderdaad een vrije keuze;
• Goede pensioenopbouw en vaste onkostenvergoeding;
• Overnameregeling voor eventuele studieschuld bij huidige werkgever.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Didier Jabroer.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein