user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Backend C# Software Engineer gezocht voor interne functie

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen de organisatie heerst een informele en platte sfeer. Momenteel telt het bedrijf een vestiging in Nederland en een vestiging in India. In Nederland zitten momenteel drie ontwikkelteams, in India nog eens vier. Ieder team bestaat uit rasechte en ervaren Software Engineers. Elk team telt twee Frontenders (Javascript en React), twee Backenders (C#, .NET Core, SQL) en een QA Engineer. In totaal telt het bedrijf wereldwijd 70 medewerkers.

Deze vijf teamleden richten zich volledig op het ontwikkelen en onderhouden van een zo goed mogelijk product. Hiervoor krijgen ze heldere opdrachten van de Product Owner. Die Product Owner onderhoudt namelijk het contact met bijvoorbeeld klanten en collega's van andere afdelingen en stelt aan de hand hiervan duidelijke opdrachten op. Deze opdrachten werken de leden van het team middels de Agile werkwijze in sprints af. 

De ideale kandidaat voor deze vacature houdt dan ook van een dergelijke werkwijze. Jij bent iemand die ongekend veel passie heeft voor zijn vak. Software Engineering is hier geen middel om ergens te komen, het is het eindproduct. Jij moet continu aan dit eindproduct sleutelen om het zo goed mogelijk te laten werken. Alle andere Software Engineers die hier zitten zijn ook stuk voor stuk mensen met liefde voor hun vak. Om ervoor te zorgen dat iedereen van elkaars kennis profiteert, zijn de interne processen dusdanig ingericht dat iedereen van elkaar leert. Op die manier vormt men hier een hecht team van Software Engineers, waarbinnen gigantisch veel kennis rondcirkelt.
Daarnaast kom je te werken met de nieuwste technieken en state-of-the-art Microsoft frameworks. Ook krijgen werknemers twee dagen per maand de ruimte voor bijscholing. Het is aan elke werknemer zelf om te bepalen hoe hij deze besteed, zolang het maar voordelig is voor de uitvoering van zijn functie. Uiteraard betaalt de baas hiervoor.

lees meer

Functie-eisen - Minimaal drie jaar ervaring in een functie als Software Developer of Software Engineer;
- Ruime ervaring met C#, .NET Core, SQL, REST;
- Ervaring met Scrum/Agile;
- Je werkt niet (alleen) voor het geld, maar omdat je een echte 'vakidioot' bent op het gebied van Software Engineering;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Ter versterking van de Development afdeling van mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren Backend Software Engineer (C#). Je komt hier te werken aan een intern ontwikkeld product, welke gebruikt wordt door accountancy bedrijven van over de hele wereld. De accountants van deze bedrijven gebruiken de software op hun beurt om hun klanten, vrijwel allemaal bedrijven die onder de categorie MKB vallen, beter te kunnen bedienen.Het product waar jij aan mag gaan sleutelen is het beste te omschrijven als een cloudplatform, welke helpt om processen te versnellen en te automatiseren. Binnen dit cloudplatform worden dagelijks ruim 130.000 administraties gedaan door tienduizenden gebruikers. Het spreekt dus voor zich dat het van groot belang is dat het platform op elk moment van de dag probleemloos functioneert. Wegens het grote succes van dit product zijn er meer Software Engineers nodig om hiervoor te kunnen zorgen. C# Software Engineers, om precies te zijn. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Indien jij de ideale kandidaat blijkt en aan de slag gaat in deze geweldige functie, krijg je hier natuurlijk een heleboel voor terug, waaronder:
- Een stevig salaris;
- Twee bijscholingsdagen per maand op kosten van de baas;
- De mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken;
- Reiskosten;
- Een gezamenlijke lunch;
- Een informele werksfeer in een platte en internationale organisatie;
- Een functie in een team van mensen die minstens net zoveel liefde hebben voor Software Engineering als jij;
- Een hele uitdagende functie waarbinnen jouw skills erkend worden en bovenal hard nodig zijn!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

Neem snel contact op, dan zorg ik ervoor dat je binnen een week aan tafel zit met jouw potentieel nieuwe werkgever!
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maarsbergen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maarsbergen