user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Intelligente junior Data Scientist bij Marketing Guru's

Data Scientist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als intelligente junior Data Scientist ga je bij deze Marketing guru's veel leren. Het is hierin vooral belangrijk dat je iets weet van webscraping, AI, BigData en Analyse. Maar daarentegen hoef je niet direct heel ervaren te zijn (uiteraard zijn mediors en seniors ook meer dan welkom). 

Voor de onderzoeksteams hebben wij hier een aantal Data Analisten nodig, die de data collectie, analyse en verwerking van de marktonderzoeken als verantwoordelijkheid krijgen.
Bij beide functies zit er ook engineer werk bij, hierbij moet je denken aan programmeren binnen SQL, R en Python maar je gaat ook samen met je team ga de nieuwere technieken gebruiken
Je doelgroep is niet alleen de consument, de afnemer, maar juist ook bedrijven zelf. Jouw werk is dus gericht op consument en bedrijf. Middels rapportages verschaf jij informatie voor het management, marketing personeel en de klant zelf. 
Belangrijk in deze functie is dat je projecten zelfstandig uit kunt voeren en de klant ook kunt vertellen tot waar jij de data gaat analyseren. Want als Data Scientist kun je hier oneindig analyseren.
Als je hier aan de slag gaat heb je minimaal al ervaring met pakketten als R, Python ,SAS, SPSS en natuurlijk Excel maar is het fijn als je ook bekend bent met nieuwere tooling en technieken. 

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Marketing, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je kan goed omgaan met werkdruk en je bent bovendien zelfstandig genoeg;
- Je kan verantwoordelijkheid op je nemen aangezien je met belangrijke data omgaat;
- Analytisch sterk met een praktische instelling en een grote mate van zelfstandigheid;
- Je hebt kennis van Python, Spark, R, SQL, MS Excel, en andere scripting languages;
- Je kan Machine Learning toepassen, of wil hier graag mee aan de slag;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is koploper in het doen van onderzoek voor grote klanten in Nederland. Ze hebben hiervoor tientallen consultants in dienst die hun klanten hierbij helpen.Deze Marketing Intelligence bureau, telt momenteel 45 FTE en werken met data op projectbasis. Momenteel zoeken ze meerdere Data Scientisten en Analisten die voor verschillende teams. Tot op heden hebben ze ervoor gezorgd dat er alleen maar talenten binnen het bedrijf en deze collega's weten hun creativiteit ontzettend goed in te zetten binnen de Marketing Intelligence vraagstukken die zij middels projecten maken. Er zijn hier collega's met verschillende achtergronden, met hun eigen specialismen. Ze werken hier met multidisciplinaire teams met collega’s die gedreven zijn, lef tonen en met plezier naar hun werk gaan. Uiteraard gaat alles hier Data Driven en dit op een creatieve manier, dus jij als Data Scientist gaat het bij deze Marketing Intelligence bureau ontzettend interessant vinden en ontplooit je verder!Voor hun  innovatie team hebben ze momenteel vooral Intelligente junior Data Scientists nodig! Voor hun onderzoeksteams hebben ze een aantal Data Analisten nodig.Ben jij toe aan bovenstaande? Lees dan verder.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.200 p/m

- Wij bieden een marktconform salaris en jaarlijkse groei in salaris, startende tussen €2600,- en €3200,- FTE;
- Wij bieden een marktconforme pensioensregeling;
- Wij bieden een reiskostenvergoeding en onkostenvergoeding;
- Wij bieden een budget om jezelf te trainen als developer;
- Wij bieden een heerlijke lunch in de nieuwe bedrijfskantine, bovendien gezond;
- Wij bieden leuke uitjes aan onze collega's, waaronder een jaarlijkse wintersportreis;
- Wij doen wel aan een VrijMibo;
- Wij doen wel aan een te groot kerstfeest met partners, champagne en hotelovernachting;
- Wij hebben producten en daar krijg jij korting op.

lees meer

Overige info Interesse? Neem dan contact op met Farid van Mastbergen via telefoon op: 06 52 50 19 82!  Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht