user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: Netwerk Goeroe in het zuiden van het land!

Netwerkbeheerder
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Netwerk Goeroe ben je verantwoordelijk voor het inzetten en de werking van verschillende bedrijfsnetwerken, waaronder firewall, VPN services en draadloos beheer. Je bent de aangewezen persoon om complexe netwerkstoringen en problemen op te lossen, oftewel speel je vaak de rol van redder in nood. Verder ben je proactief bezig met het uitvoeren van technisch beheer en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van wijzigingen in de netwerkinfrastructuur bij interessante klanten.
Voor de klant ben je de aangewezen persoon om alle wensen om te zetten naar een technisch netwerkarchitectuur-ontwerp. Je hoort niet alleen de klant aan maar zorgt er voor dat je komt met nieuwe inzichten en gedegen adviezen omtrent de inrichting van de netwerken, op deze manier kom je samen met de klant tot de beste oplossingen. Vervolgens ben je in staat de netwerkoplossingen zelfstandig te configureren, te implementeren en te optimaliseren. 

lees meer

Functie-eisen Als Netwerk Goeroe beschik je over de volgende punten:
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur IT gerelateerd);
- Relevante werkervaring met Microsoft Networking in combinatie met Cisco; LAN/WAN, Security, Routing en Switching, VoIP
- In bezit van CCNA, CCNP is een pré;
- Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift (NL/EN);
- In bezit van rijbewijs B; 
- Analytisch, resultaatgericht en stressbestendig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is een nationale speler op het gebied van IT-Consultancy en te omschrijven als een flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezellig team van hardwerkende vakidioten waar veel ruimte is voor zelfontplooiing en met een goede balans tussen veel vrijheid en de passende verantwoordelijkheden.Collegialiteit is bij deze werkgever net zo belangrijk als het werken aan technologische uitdagende projecten! 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij deze uitdagende functie behoren ook nog eens een aantal mooie arbeidsvoorwaarden zoals; een uitstekend salaris, 26 vakantiedagen, een leaseauto, een laptop en telefoon en een goede pensioensregeling.
Gezocht: Netwerk Goeroe in het zuiden van het land!
Score: 8.9
Stemmen: 33

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tilburg