user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gedreven Oracle Business Intelligence Consultant gezocht!

Business Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In een hecht team werk je samen aan zowel binnenlandse- als buitenlandse projecten waarbij je nu en dan op bezoek gaat bij jouw klant in het buitenland. Wanneer er een buitenlands project start kan het dus zijn dat je bijvoorbeeld naar Engeland of Amerika gaat, om de klant goed te leren kennen en te begrijpen welke Business Intelligence oplossingen jij (samen met je team) gaat ontwikkelen.  Na een week keer je terug naar Nederland en ga je met gebruik van Oracle BI en Tableau ontzettend intelligente en technische oplossingen maken. In de tussentijd onderhoud je het contact met de klant via WebEx of telefonisch. Vervolgens kan het zijn dat je bij de oplevering / testen weer naar de klant toegaat. Natuurlijk doe je ook veel projecten binnen Nederland. Geen project is hetzelfde en er is veel diversiteit binnen de organisatie en de branche.
Je zal je bezighouden met de “Full BI lifecycle" van ontwerp- en oplossingsarchitectuur tot levering en prestatie-optimalisatie. Hierbij bezit je over een combinatie van commerciële-, technische- en communicatieve vaardigheden.  

lees meer

Functie-eisen – minimaal HBO werk- en denkniveau (HBO BI is een pre);
– je hebt minimaal 3-4 jaar werkervaring als BI consultant;
– kennis van en ervaring met Oracle, Microsoft en Tableau;
– je bent bereid om internationale reizen te maken aan het begin en einde van een project (+/- 1 week);
– je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is de plek om jouw intelligentie te gebruiken voor echte zakelijke uitdagingen, terwijl je zal leren van de beste binnen het bedrijf. Daarbij biedt deze organisatie een pad voor promotie, waarbij je zelf de controle hebt over je eigen succes en voortgang.Dit bedrijf helpt klanten met data integratie vraagstukken en maakt daarbij gebruik van een BI-server die ontwikkeld is door Oracle. Zij werken al met Oracle BI sinds het eigendom was van Oracle, jouw kennis met betrekking tot Oracle BI wordt hier zeker gewaardeerd!Wereldwijd heeft deze organisatie 55 FTE in dienst en ze doen hier dus ook internationaal zaken. Het hoofdkantoor zit in Engeland en daarnaast hebben ze in Rotterdam een kantoor waar ze een klein gespecialiseerd team hebben zitten die wegens groei veel versterking zoekt. Binnen dit ambitieuze team heerst er een hele informele sfeer en zijn er interne opleidingen en workshops om je nog verder te ontwikkelen. Daarbij ga je in zowel de zomer- als winterperiode met het hele internationale team op conferentie!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.400 - € 4.400 p/m

– een uitstekend salaris (€3400- €4400) met kwartaalbonussen;
– een informele werksfeer binnen een ambitieus, klein team;
– leaseauto tot €700,- / reiskostenvergoeding 19 cent per km belastingvrij;
– laptop + telefoonvergoeding;
– pensioensregeling bij Brand New Day;
– interne opleidingen en workshops;
– flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk;
– in zowel de winter- als zomerperiode met het hele internationale team op conference.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Gedreven Oracle Business Intelligence Consultant gezocht!
Score: 9.7
Stemmen: 18

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam