user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature SQL Database Administrator bij prettige marktleider

Databasebeheerder (DBA)
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als database administrator word je verantwoordelijk voor de installatie, acceptatie en implementatie van de SQL databaseomgeving. Je gaat aan de slag met de inrichting, het beheer en de performance van de SQL-server omgeving en je zorgt er voor dat alles optimaal werkt. Daarnaast ben je ook betrokken bij het uitbreiden van de databases. Het is van belang dat je ervaring hebt met het schrijven van queries (stored procedures, triggers en functies). Daarnaast is het een pre wanneer je ervaring hebt met het BI aspect (SSIS, SSRS, SSAS). Zo kun je gemakkelijk schakelen met je BI collega.

Je fungeert eveneens als vraagbaak en troubleshooter voor de stakeholders intern en extern. Het is dus echt een uitdagende functie binnen een dynamische en prettige omgeving waar je je technische ei zeker kwijt kunt. Al jouw bevindingen documenteer je nauwkeurig.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
- Bij voorkeur beschik je over relevante certificaten
- Je hebt ervaring met Microsoft SQL 2012 en hoger
- Je hebt ruime ervaring met performance en tuning van SQL-server databases
- Je bent communicatief vaardig, je bent zelfredzaam, sociaal en analytisch sterk
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een goede klant en prettige werkgever uit de omgeving Hengelo ben ik momenteel op zoek naar een SQL Database Administrator. Deze organisatie is gespecialiseerd in de levering van weg- en waterbouw oplossingen in het Oosten van Nederland. Ze hebben inmiddels ruim 50 jaar ervaring in deze tak van sport en hebben zich inmiddels opgewerkt tot marktleider binnen hun branche. In totaal werken er bij deze organisatie momenteel ruim 300 medewerkers. De IT afdelingen telt in totaal 6 personen die zich elke dag inzetten om de IT-infrastructuur te optimaliseren en uit te breiden.Het team is hecht en er heerst een prettige en informele sfeer. De lijnen zijn kort waardoor beslissingen snel gemaakt kunnen worden en jij als database administrator echt de ruimte krijgt om invloed uit te oefenen op je werk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je komt te werken in een stabiele, prettige en toonaangevende organisatie waar de arbeidsvoorwaarden goed zijn.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast is er ruimte voor flexibiliteit, vrijheid en meer.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hengelo Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hengelo