user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Frontend developer: Ecommerce organisatie in de modebranche

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Er wordt hier gezocht naar een Frontend  developer die graag zijn tanden zet in het optimaliseren van de platforms. Er worden nog steeds nieuwe features bedacht, hier mag jij aan gaan meedenken, en die worden dan in scrumteams ontwikkeld. Ze werken met veel facetten binnen Agile Scrum en het is hier erg dynamisch!

Ze werken hier met .NET als backend taal en zoeken hier een Frontend developer die verantwoordelijk wordt voor de bouw van geavanceerde interfaces. Als developer moet je vooruitstrevend zijn en ga je  werken met de nieuwste technieken. Voordeel bij dit soort organisaties is dat de ontwikkelboog lang is en dat er veel aandacht is voor kwaliteit.

Je gaat hier werken met JavaScript, MS SQL, HTML, CSS(NEXT), Less, Grunt, Gulp en W3C en je gaat hier veel binnen responsive bouwen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau;
- Je hebt kennis van HTML, CSS(NEXT) en JavaScript;
- Bekend met SCRUM;
- Communicatief vaardig in het Nederlands;
- Je bent een doorzetter, resultaatgericht en weet prioriteiten te stellen;
- Je kan werken met LESS, GRUNT, GULP, MS SQL of hebt hier technische kennis van;
- Je bent vooruitstrevend en zoekt een organisatie met platte structuur.
​​​​

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler op het vlak van hoogwaardige E-commerce oplossingen (geavanceerde interfaces) voor grote organisaties die zelf weer heel veel klanten hebben. Ze bestaan al langer dan 10 jaar en groeien mee met hun klanten, waar ze de fasion E-commerce hebben mogen vormgeven. Ze zijn de marktleider in hun branche en hebben momenteel ongeveer 40 medewerkers in dienst.Ze adviseren hun klanten met de expertise die ze in huis hebben zodat de redement van de klant behaald wordt. Het is een stukje service die zij bieden om zo te laten zien dat ze oog heeft voor haar klanten.Het is een gezonde onderneming en heeft naast een oog voor klanten ook een oog voor haar medewerkers, dus je komt hier als IT'er niks te kort.Ze vinden het belangrijk dat de medewerkers veel ruimte krijgen voor ontwikkeling en ontspanning. Bij ontwikkeling kun je denken aan opleidingen die verzorgt worden, interne en externe kennis deling. Bij ontspanning kun je vooral denken aan gamenights, kook workshops, samen lunchen en hele leuke uitjes. Deze full service bureau gaat al een langere tijd mee en ze houden ook alle trends binnen commerce in de gaten, denk hierbij aan lost sales, Data driven commerce en ook omnichannel. Ter uitbreiding zoeken wij nu een Frontend developer die deze platte organisatie komt versterken. Hiervoor kunnen wij junioren met minimaal 1 jaar ervaring gebruiken. Interesse gewekt?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met veel groeimogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om regelmatig bij te scholen in je vak en er heerst een hele prettige werksfeer. Je komt hier in een hecht team terecht waar er een no nonsense cultuur heerst!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zoetermeer