user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider: Adem en droom jij Agile? Reageer!

Agile Coach
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik iemand die veel ervaring heeft met het aansturen van Agile Scrum teams en deze methode verder wil blijven borgen in de teams. 
Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat je meerdere jaren ervaring hebt in het aansturen van developmentteam(s) en dat je ruimte ervaring hebt binnen het Scrum werken.
Je krijgt 3 ontwikkelteams onder je en je kunt hierin regelmatig overleggen met je collega's die zelf verantwoordelijk zijn voor hun teams. 
Het niveau is hoog en de developers zijn allemaal HBO of WO geschoold en kunnen goed zelfstandig werken. 
Ze schakelen op het moment steeds meer over op een Cloud omgeving dus als je daar al mee te maken hebt gehad is dat een pré.
Voor deze rol dien je  stevig in je schoenen te staan en de door jou uitgezette koers van de teams te bewaken.
Het is een uitdagende functie bij een bijzondere organisatie. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO of WO niveau
- Je hebt ruime ervaring op Scrum-vlak en meerdere jaren ervaring in het aansturen van team(s)
- Je bent goed op de hoogte van IT en software ontwikkeling
- Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en weet je teams straks mee te nemen in de Scrum gedachte
- Je bent in het bezit van Scrum certificaten 
 


 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Adem en droom jij Agile? Voor mijn klant zoek ik een teamleider die meerdere scrum ontwikkelteams kan aansturen. Mijn klant is internationaal actief in de transportsector en omdat ze Semi-overheid zijn is er geen winstoogmerk. Ze zijn erg succesvol en de applicaties die hier vandaan komen zijn over de hele wereld in gebruik. Er werken meerdere Agile Scrum teams  en voor 3 van die teams zoek ik een teamleider die het Scrum en Agile gedachtegoed verder kan invoeren en kan borgen binnen deze teams. Je staat er niet alleen voor want je kunt met andere teamleiders die ook hun eigen Scrum teams hebben regelmatig overleggen.Het zijn zelfsturende teams en aan jou straks de taak om de Scrum werkwijze te blijven handhaven. Het is een uitstekende werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en ze zijn met het OV uitstekend aan te reizen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Naast een uitstekende verloning is er een royaal pensioen voor later en zijn overige zaken goed voor elkaar. We vertellen je er graag meer over.
Teamleider: Adem en droom jij Agile? Reageer!
Score: 7.3
Stemmen: 21

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Schiedam