user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fullstack PHP/Javascript/Laravel Dev: Interne functie!

Full-stack (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Momenteel werken er twee Fullstack Developers binnen dit bedrijf: een junior en een senior. De senior Developer heeft elders een baan gevonden. Jij zal hem dus vervangen. Het is daarom belangrijk dat jij Javascript, PHP en Laravel ook beheerst op senior niveau.

Jouw voornaamste dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het continu ontwikkelen en doorvoeren van verbeteringen met betrekking tot het intern ontwikkelde systeem (CI/CD). Het gaat hier om een hele zelfstandige functie waarbij je veel vrijheid krijgt in het inrichten van je werkzaamheden. Jij zal straks DE expert zijn op het gebied van Javascript en PHP/Laravel. Er wordt dan ook een proactieve houding van je verwacht. Eigen initiatief is belangrijk, het managementteam hoort dan ook graag jouw kijk op interne zaken en hoort het graag wanneer jij verbetermogelijkheden ziet.

Verder krijg jij de verantwoordelijkheid over de junior. Ervaring met het begeleiden van andere Developers is dan ook een pré (geen harde eis dus). De junior kan al goed zelfstandig werken, maar heeft nog enige begeleiding nodig. Samen zullen jullie zorgen dat de medewerkers continu een goed geupdate en snel werken systeem tot hun beschikking hebben.

lees meer

Functie-eisen Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat je aan een aantal eisen voldoet:
– HBO werk-/denkniveau;
– Een afgeronde opleiding in een relevante richting is een pré;
– Minimaal 3 jaar ervaring met Javascript en PHP;
– Minimaal 2 jaar ervaring met Laravel;
– Ervaring met SQL;
– Ervaring met het begeleiden van junioren is een pré;
– Een proactieve houding;
– Goede communicatie vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Voor één van mijn betere klanten en één van de betere marketingbureaus in het mooie Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren Fullstack (Javascript, PHP/Laravel) Developer. Je komt te werken voor een organisatie waar momenteel ongeveer 50 man personeel rondloopt. Hiervan vormen er 10 de IT-afdeling. Het gaat hier om een interne functie waarbij je zal werken aan bedrijfseigen software. De software wordt namelijk gebruikt om de processen van de overige medewerkers te vergemakkelijken en om de klanten goed te kunnen bedienen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

– Een goed salaris naar ervaring;
– Een interessante bonusregeling;
– Een unieke functie waarbij je veel vrijheid krijgt;
– Doorgroeimogelijkheden en inspraak in het aannemen van nieuw IT personeel;
– 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, 40- of 32-urige werkweek;
– Een enthousiast en hardwerkend team die jou waarderen om je extreem belangrijke toegevoegde waarbij voor de organisatie;
– En nog meer!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor PHP programmeur in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam